Rabu, 5 Disember 2007

AboutME

Assalamualaikum.

Salam perkenalan semua. Dah lame dah aku nak buat mende ni. Tapi tak reti. Nasib la ade Cikgu BlogMenjerit yang sudi mengajar aku.

Namaku Muhamad Azman bin Ishak. Lebih gemar dengan panggilan Man. Nickname yang selalu aku gunakan adalah Kreuger. Sebabnya aku suke citer Fredy Krueger Nightmare On Elm Street.

Aku dilahirkan di Maran Pahang. Membersar di seluruh pelusuk tanah air negaraku Malaysia. Jangan pelik dan hairan kalau aku boleh berdialek dalam kebanyakkan dialek tempatan tanpa rase kekok.

Hobi memang banyak, berkawan dan berinteraksi secara maya adalah paling paveret. Namun begitu.... peace... aku insyaallah akan mengakhiri zaman bujangku tidak lame lagi.

Orang yang bertanggungjawab yang menjadikan aku sebagai blogger:-
1. AkuSape - Aku mule kenal blog sebab aku suke download MP3
2. BlogMenjerit - Aku mule mencarik coding CSS sebab die ni.
3. Bro CybenaticMind - Belajar cara penulisan dan pengolahan blog, dari Bro ni~

Sebenarnya asal-usul blog ni duwujudkan sebab nak letak Coding War IRC Scripting... last-last dah lari dari matlamat aku sebenar. Namun begitu, aku sedia releasekan Scripting terkini kalau ade permintaaan dari Kaki Revenge Script dan Kaki Flooder.

Sebarang pertanyaan, nkorang semua boleh email atau direct contact aku pakai YM. Kalau susah sangat... bleh la nkorang jerit kat shoutbox. Kalau rajin lagi.... tinggalkan la komen disetiap entri.. ekekkee....

Salam Perkenalan Untuk Semua,
post signature


Blog Kegemaran Kreuger