Khamis, 14 Ogos 2008

Reward Collected - TAG


Assalamualaikum Semua.

Wah... lame sungguh aku tak megirim posting-posting terbaru. Dalam diam-diam terkena plak santau tuju-tuju tag tuju-tuju. Kekekeke... sebenarnya tag ni tak la macam tag yang lain yang kebanyakkannya mengkantoikan peristiwa kehidupan sendiri.

So tag ni adalah sebagai award yang telah dihadiahkan oleh 3 orang rakan blogger aku iaitu:-
http://cendawanintim.blogspot.com/ - Cendawan Intim

http://ibu-ayah-xtvt.blogspot.com/ - Kak Intan

http://hanatrg.blogspot.com/ - Along Arman


Terima kasih laa kat akak-akak dan kengkawan yang masih menghargai penulis blog yang lawya ni... muehehe... jadi untuk memeriahkan majlis, jom kite nengok ape yang best untuk dikongsi bersama melalui TAG dari jenis penghargaan ni.

Rules dia camnih:-


“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”

It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

Ucapan Berangan:-

Assalamualaikum Untuk Rakan Blogger Sekalian.

Sememangnya aku dah menjangka yang aku akan di-award bertalu-talu sebagai Blogger yang paling Kreatif pada abad ini :-) Memandangkan sekarang ni aku tengah sebok buat Renovation membesarkan syarikat aku, keadaan berblog menjadi kucar-kacir.

Sungguhpon begitu, Award yang diterima pada kali ni tidak mungkin aku dapat, sekiranya tadek sumber inspirasi dan perkongsian interlek bersama dari rakan blogger. Muahaha... Jasa balik nkorang memang aku ucapkan jutaan terima kasih.

Jadi sebagai melahirkan rase kesyukuran tak terhingga kepada Illahi, maka dengan ini saya dengan rela hati menyerahkan Award kesayangan ni kepada yang lebih berkaliber dari diri aku ni untuk meneruskan perjuagan berblog dan ber- AWARD.

Mereka yang bertuah adalah seramai 8 Orang. Walaupon dah lari dari RULES, tapi tak salah kalau nak beri penghargaan kat orang. Suke hati aku la~

Maka ini lah orangnya:-
  • AkuSape? - MP3 Download
  • Anysz - SengalNERDZ
  • BlogMenjerit - Sifu Blogs
  • Brother Love - Cinta? Tanya BroLove
  • Cybernatic Minds - Less Emotion...
  • Deennasour - Otaimer Review
  • MEO2 - Selangkah Ke Alam Biol
  • Zariel & Azziey - Cebisan & Kenangan

  • Selamat Berblog dan Ber-AWARD~
    Kreuger®

    10 ulasan:

    1. Salam Azman..

      wah! panjang betul ucapan berangan tu.. siap peluk tubuh lagi.. Apapun, tahniah kerana mendapat 3 award yg sama dari 3 org yg berbeza..

      Selamat meneruskan perjuangan berblogging.. :)

      BalasPadam
    2. aku pun dh diawardkan oleh CI (cendawanintim) award ni...

      tkper ngko bagi satu lagik kira selamat ler pasal tk yah wat ucapan tuh berkali2....sekali wat jer kasik setel...huwahuwahuwa

      tapi...emmmm....aku kompius ler, naper ngko dh lama tk berkomentari kat blog aku erkk??? pasal tk dapat first ker....heheheheh.eku dok tunggu jer ngko punya komen...tak kluaq2 lagi sampai ari ni....heheh

      BalasPadam
    3. sepatutnya 5 orang jerk,
      kala dilihat pada ranking yg kena tag,
      aku di tangga ke-6,
      so boleh escape..
      mwahaha *larikk

      BalasPadam
    4. Kak Intan & Mr. Shahrul Fitri
      Akak... itu gedik ala-ala berangan nak jadik Bill Gate. Tapi tak kesampaian. So jadik gate saje lah. Bill nye dah hilang jadik bil air, elektrik dan internet. Hampes... kebabooomm...

      Bro CybernaticMinds
      Uisshhh... mane bleh macam tuh.. kire disqualified laa cam ni.. kekeke... menipuuu jerk~

      So sekarang ni dah takde kompius ar, gua dah menjawab persoalan bro dalam komen terbaru gua yang ala-ala SPM A1 - Bahasa Malaysia yang terdapat kat blog bro utk entri PART-1 ekeke... semoga terhibur.

      Deennasour
      Ni sorang lagi nak mengelat. Tak bleh... tak bleh... nko termasuk sekali. Abaikan arahan pertama diatas. Sebab aku potong dan tampal. Aku nak nko jugak tengok ucapan berangan nko. Ape kesss???

      Thanks to all comentors
      Kreuger®

      BalasPadam
    5. Waaa... you all bagi-bagi Award lak ek?! :D

      Something to feel good about kan...

      BalasPadam
    6. pergh.. aku pon nak wat ucapan gak la pas nie.. haha..

      nasib tak kene

      BalasPadam
    7. Anysz Anak Sedare Blog
      Memang aku saje dengki dengan nko... muahahaha... lepas collect, jangan lupe laa riak kat blog nko oraittt~

      BroLOVE a.k.a Mr. Razzi Rahman
      Yup bro... sekarang ni musim blogger menghargai antara satu dengan lain. So salah satu care nak naikkan ranking page. Dengan TAG jenis berantai...

      Menteil
      Menteil pon ndak jugak ker? Kekeke... ok laa dengan rasminya aku kasik Award ni untuk menteil.

      Meh naik ke pentas terima award En. Menteil... jangan memalu plak. Silakan publish kat blog saudara. Tak kesah punye. Aku teringin jugak nak tengok ucapan berangan nko tuh. :-D

      Jom layan berangan,
      Kreuger®

      BalasPadam
    8. amboi... dah tak hingat diriku ini lagi ke?

      BalasPadam
    9. Izzudin
      Amboih.. sape kate tak ingat???
      Masalahnye orang tak send sms nak vote nko ma... *larik...
      Pasal calon yang menang... nko kene marah kat Anysz & Deennasour.

      Diaorang pakat vote-out kat nko. Sebab tuh tak dapat anugerah. *tetiber dapat idea nak tuduh orang.. muahahahaha~

      Kreuger®

      BalasPadam

    ---=[Prepare2Die]=---
    Kreuger® since 2007 begin a blogger.
    Kindly please leave your comments.
    Thanks~

    Blog Kegemaran Kreuger