Khamis, 21 Ogos 2008

She’s Deserve To Win - STACY~

stacy - 21082008 Assalamualaikum & Salam Bahagia.

Erm.. bebaru ni aku ade mendownload lagu dari Konsert Akhir AF Stacy – Aku Stacy secara illegle. (abis... dah ade orang kasik link…) Mase tuh quality bunyi tadek laa sedap mane. So susah skit la nak layan lagu Stacy yang ala-ala lantang macam Sahara Yaakob. Hehehe…

Pada aku, Stacy memang patut laa kau menang. Walaupon pada dasarnya aku tak pernah pon vote nko. Tapi penampilan vokal nko…fuh~ memang tak bleh orang nak pertikaikan. So.. dalam aku layan sebuah stesen radio yang tengah panas dan sentiasa panas pada mase kini… tetiber lagu minah ni (Stacy) dikeudarakan. Kali ni dalam versi STUDIO.

Wow… ape nak kate… memang macam title aku tuh laa… She’s Deserve To WIN. Kene pulak utk versi studio kali ni system audio semua dah dipertingkatkan kualiti. Makin mantap laaa... Kasik taruk Bass lagi…. perghhh… much perfect and better than final AF Concert.

Tak caye?? kene carik la download link. Kat sini leee
Link ini telah didapati dari blog kengkawan:- Online Multimedia. (Credit For You)

*** Hari semalam, tren puaker buat hal lagi. 08.45am aku masuk kijer. Berhimpit-himpit dalam tren yang penuh sesak.

*** Hari ni plak aku berjumpe dengan orang yang menyebabkan aku berblog, sape lagi kalau bukan AkuSape. Jumpe kat KLCC Parking Motor... wakakaka... sadis gile aku bulan ni. Tu laa, mai hujung bulan... degil, tak mo dengar cakap orang.

Kreuger®

9 ulasan:

  1. emmmmm....musykil aku...caner peminat lagu2 rock boleh minat ngan Stacy ni....ada apa2 ker..hehhehe.

    Stacy - suara2 serak basahnya mengingatkan ku kembali kepada Kak Sahara Yaakob....a.k.a Tina Turner Malaysia

    BalasPadam
  2. Bro CybernaticMind
    Tak perlu mushkill bro... life change, so do I. Tapi ROCK is still my no 1. Rentak lain cume sampingan jer.

    Tina Turner Malaysia??? Hahaha.. Kan mase concert akhir tuh Stacy punye giler babeng smangat nyanyi dengan bagging rambut mengerbang ala-ala puake dalam hutan tuh...

    So the scence remind me to Sahara Yaakob, tak pon citer Salleh Yaakob:-
    Mama Busan
    wakakaka...

    Kreuger®

    BalasPadam
  3. not my taste la lagu minah ni..huhuhu...lagu amylea, "aku sindarela" lagi best...hehehe

    Aku, akulah Sindarela
    Hatiku diriku anganku mimpiku
    Cerita hidupku
    Akulah Sindarela lalala lalala lalala lalala Sindarela

    xoxo~~

    BalasPadam
  4. aku suke gaya cakap sabah die. seksi tuh. kalau g sabah, slalu terasa xmau balik semenanjung. gadis2 sabah mesra2 & seksi2 belake... meow meow meow

    BalasPadam
  5. Nadira
    aiyark... kalau lagu tuh lagi tak bleh tahan. Cannot go laa Nadira. Tapi anak-anak sedare aku suke plaak. Sebab suke nengok citer tuh.

    Meo188
    Aku pon suke gak ngan orang Sabah. Dah le cun-cun... ekekeke... *saje nak menggatai~ Tapi hati baik. :-D

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. uikz..
    mmg sore dia best la..
    mula2 aku dengar pun mmg best..
    sore dia mmg power..
    hahaha... SUPER POWER..!!!

    BalasPadam
  7. Nikillas @ Mr. Sallikin
    Yup... bro gua pon stuju dengan lu. Memang patut la kemenangan tuh milik die. Tapi bukan semua orang suke die. Ade suke ade tak suke. Tu la dinamekan peminat. Wel.. they may decide. Hehehe...

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. Deennasour
    Tak suke... eleh membohong laa... nko tak suke.. tapi lagu die nko bantau upload dalam GuaMedia.Com kan. 1 lagu 3 henggit nkorang tibai. Chis... hampes... nkorang! muahaha..

    Macam mane nkorang bayar loyalty?

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger