Jumaat, 5 Disember 2008

Maxis PTT – Bad Services

image

Assalamualaikum dan salam bahagia.

Tention betoi aku semenjak 2 menjak kebelakangan ni services Maxis PTT dah macam haram. Services die seolah olah tak membenarkan user dalam IDDLE Connection.

Ini dah menipu ni… takkan aku nak 24 jam bercakap kat PTT kot. Sengal laa depa ni.

Untuk tokeh-tokeh MAXIS… I’m verry frust with your services. Dammet~ Everytimes in ten second, if I’ve not talking via this damm PTT, the connection like forced to disconnect. Haram sungguh… Lu orang paham ke tak paham ni (untuk tokey MAXIS sahaja).

kreuger-sign-small

7 ulasan:

  1. --------------------------------------------------

    Meo188
    Yup... die kan adik beradik dengan SiputMyx
    and Maxis BerokBand... haram~

    --------------------------------------------------

    BalasPadam
  2. Don't even know how to use that... haha

    BalasPadam
  3. --------------------------------------------------

    Shaxx
    Easy to used... but the services become
    damm past few days~

    --------------------------------------------------

    BalasPadam
  4. maxis antara syarikat yang tidak berharga di malaysia, sbb dah terkeluar dari senarai syarikat paling berharga kat malaysia..mwahaha

    hanya celcom dan digi syarikat telekomunikasi telefon bimbit yg masyuk...mwahaha

    BalasPadam
  5. --------------------------------------------------

    Deennasour
    Deen.. kalau celcom @ digi dah ade PTT,
    kompom aku dah convert no aku p kat depa.
    Masalahnye cam ni ar... sipot betoi.. ekeke~

    --------------------------------------------------

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger