Rabu, 9 Julai 2008

Hadiah Misteri - Happy Belated Day To ME

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kemarin, tak tau lah ape pasal aku nak sangat balik umah cepat-cepat. Rase dalam hati aku ni semacam ade "Such a good feeling waiting for me at home" <-- sekali omputeh :-P~ Wah setibenye aku kat umah, pling..... bende dalam gambar tuh ade atas meja PC aku. So aku tanyelah dengan anak sedare aku, bile sampainye tuh? Katenye t/hari tadi... Erm.... Dari sape lah agaknye ek... aku tadek laa plak pesan barang nih. Kompius.... Salah alamat ker? Eh... name aku laa... tak salah alamat nih... then aku belek betoi-betoi alamat yang ditujukan... memang sure ni alamat kediaman aku. Ejaan name aku pon betoi 100%. Sape plak laa kasik pos laju nih.

Ape dah kuno sangat... check jer laa alamat kat belakang tuh. Jeng..jeng..jeng... Upenye Bro gua yang kasik:- CybernaticMind

Muahhahaha... betapa GUMBIRANYA aku... So dengan tak sesabornya aku memperkemaskan diri aku selepas balik kijer. Lalau membuka bungkusan pos laju tersebut.

Maka terserlahlah isi yang terkandung dalam POS Laju tuh:-
Sebuah buku yang bertajuk "Aku Terima Nikahnya..."

Sebenarnya aku lom abis lagi mentelaah buku ni. So isi kandungannya tak dapat laa nak dipaparkan... Kasik lee chance aku study dulu buku nih.

First time in my life aku terima hadiah buku dari sorang sahabat yang aku anggap macam abg aku sendiri. Terharunya aku, sikap ambik berat die. Kredit utk CybernaticMind sekali lagi.

Kreuger®

19 ulasan:

  1. heheheh...u r welkem
    woiii..ngko ingat free ke buku tuh, bayor le masuk tabung ayam aku..ahaks

    tadek laa...aku kasik buku tuh utk bufday ngko yg lepas...pasal pada aku buku tu cukup spesel utk dihadiahkan pada ngko...nk plak time2 cenggini.

    yg penting ngko dpt manafaatkan isi kandungan buku tuh utk diri ngko sendiri & kalo boleh ngko sampaikan plak ilmu2 yg ada dlm buku tuh pada org2 lain termasuk bloggers..boley?

    BalasPadam
  2. buku tu cam best jek?? teringin nak merasa cinta tanpa berkenalan, keluar makan-makan, berbalas emel dan SMS. hikhik. =))

    BalasPadam
  3. Bro CybernaticMind -
    Muahaha....bro, lu memang rok la~
    Insyaallah.. isu kandungan buku tersebut akan dimanfaatkan dengan sepenuhnya.

    Dan kalau dah berkesempatan, nanti gua kasik lee skit skit tips kat kengkawan blogger yang lain... terutama sahabat blogger aku nih:- AkuSape dan jugak Cikgu BlogMenjerit

    Muahahaha...

    .f.a.r.a.n.a.d.e.e.y.a. -
    Fuh... betoi ke aku eja nama Fara nih?? Best.. memang best... pengalaman sorang ustaz bercinta tapi tak pernah berjumpa... dan sebagainya...

    Kreuger®

    BalasPadam
  4. ek aku nak jugak r cmnie bro..huhu

    BalasPadam
  5. Anysz -
    Nak jugak ke? Erm... susah sket ni. Tapi tak pe.. nanti aku tolong update tips sikit sebanyak kat nko orait...

    Kekeke... dah besor upenye Anysz nih ek.

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. wah nervous dah habis yek...lepas nie time awek ko plak yang nervous...

    BalasPadam
  7. wahhh...dapat hadiah la plak...pos ekspress plak tu...buku "aku terima nikahnya" tu yg tak tahan tu...persediaan tuk melangkah ke alam baru...
    :)

    BalasPadam
  8. Buah tangan yang best dari Cybernetics ^_^

    BalasPadam
  9. hahahaha.
    buku dah dapat,bile nak melafaz tuhh?
    ngeeeee~!

    BalasPadam
  10. LadyLikeMe -
    Yup.. nerves sekarang dah tadek ma... turn si dia ar pas ni. Tapi si dia tuh jenis cool and steady. Matured laa katekan. :-p~

    KamarHati -
    Ekeke... sape lagi kalau tak bro gua yang kasik. (CybernaticMind)

    JurnalComot -
    Ye ye... memang best... sekarang dah masuk chapter 4. Tak mau gopoh-gopoh bace...

    Adinda Anne -
    Muakakaka... (gelak jahat)
    Nak lafazkan?? Insyaallah ade rezeki ade laah nanti. Tungu je ar... nanti kalau kompom, aku kasik tau tarikhnya.

    Thanks 2 All Comentor.
    Kreuger®

    BalasPadam
  11. hohoho... tak lama lagi makan nasi minyak lEr kitEr.. :)

    BalasPadam
  12. hik hik hik...ketidakbolehblahan...ngeh ngeh ngeh, baek tol brother cyber tuh ek...

    tapi skang kat kepala otak sayerp.
    adalah "suatu hari, deennasour balik umah, tetiba ada bungkusan pos laju kat atas laptop, tgk2, wah buku akad nikah!!! daripada brother azman" huhu..

    tak kira tak kira!!
    nak jugak!!!!
    5 tahun lagi ek

    BalasPadam
  13. memperingati daku kepada deennasour dah beriban bulan cakap nak send aku hadiah bagai... sampai usang daku menunggu abang pos laju... ~sob ~sob

    BalasPadam
  14. AlongArman -
    Insyaallah.... ade rezeki nanti ade lah tuh. So sekarang ni dalam kesederhanaan... Tak leh nak show off. Kekeke...

    Deennasour -
    Ha'ah deen... bro Cybernatic tuh memang cam ni. Baik gile... lepas kene puju, sure...die riak muahaha...

    Nko pon nak buku??? Insyaallah, selepas selesai majlis aku nanti, aku post pulak kat nko, sebagai preparation utk nko pulak.

    So awek orang kedah laa ek.. cayalah~

    Izzudin -
    Lame betoi aku tak mendengar berite nko ni. Kekeke... knape? Kecewa dengan deennasour sebab tak kasik nko hadiah pos laju ek?

    Izzudin... nape dengan blog tuh? Kate nak pindah hosting baru? Bile? Nanti jangan lupe jerit kasik tau link baru ok~

    Thanks to All~
    Kreuger®

    BalasPadam
  15. da pindah hosting ler... sile hupdate url jadik http://blogo.ezoodeen.co.cc ... notice ezoodeen tanpa sengkang (-) yerk...

    BalasPadam
  16. ko pon nak gak anysz?? eheheh!! ko skola lagi x bole...kakakaka!!!

    BalasPadam
  17. Izzuddin -
    Ok... nanti aku updatekan... TQ for the information.

    Ms. EsahKoop -
    Tuh laa pasainye... die pon berie ndak jugak. Tapi setakat bahan bacaan tak pe la.. bukan buku tak senonoh pon. Memang sesuai utk remaje mase kini buku nih.

    Kreuger®

    BalasPadam
  18. Laaa...inike rupanya hadiah yang CM maksudkan pada komen di post ana yang lepas2...baru sekarang tau...[inile padahnye tak bace post org habis2an...]

    ngeh ngeh...

    best gile dpt hadiah buku. :)

    BalasPadam
  19. Ryehana
    Muahaha... aku tak cakap pon. Tapi nko yang taip macam tuh... wakaka... ni pon C.M kasik sempene belated bday aku ma~

    Best Memang best... tapi kesebokkan sekarang ni membuatkkan aku terpaksa menangguh utk habiskan bacaan. Terpaksa kosentret dengan kerja. Banyak sangat perkara nak kene follow-up

    Bulan ni betoi-betoi bz.. kekadang tuh sempat menjerit jer kat blog kengkawan... *sadis laa konon..
    ahahaha~ Tapi insyaallah ade mase, aku akan berkomentar sebarang 2 kat blog kengkawan.

    TQ All,
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger