Sabtu, 5 Julai 2008

Jurney Begun - First Time In My Life

Assalamualaikum dan Salam Bahagia Semua.

Dikala saat nkorang membaca entri ni, Aku sudah pon berada dalam perjalanan untuk menempuh satu lagi pengalaman yang teramat penting dan baru dalam hidup aku.

Bermacam macam perkara sekarang sedang bermain dalam pikiran aku. Tapi aku ucapkan jugaan terima kasih tak terhingga kepada rakan-rakan blogger sekalian yang tak jemu-jemu memberi pandangan dan pendapat kat aku.

Seriusly aku mengaku, aku memang terharu dengan sikap ambil berat yang nkorang semua tunjukkan. Nkorang semua dah macam adik beradik aku didunia maya ni. Terutama bro aku CybernaticMind, AkuSape, KakIntan & Keluarga, BlogMenjerit, Deennasour, MEO188, JurnalComot dan tak lupa jugak kepada mereka semua yang mempunyai link dekat blog yang tak berape nak complete ni.

Jasa Baik saudara/saudari semua takkan aku lupakan sampai akhir hayat ku.

Di kesempatan ini, doakan lah kesejahteraan aku bersama teman tersayang yang ditemani bakal kakak ipar menuju perjalanan ke Kedah Darul Aman. Semoga perjalanan kami selamat tiba disana seterunya menyempurnakan hajat dihati serta pulang dengan selamat. Amin....

Terima Kasih Semua.
Kreuger®

11 ulasan:

  1. ehhh kruger nk kawen la..

    gudluck eh..nt dh kawen jempot aku..aku siap wat silat shufle nt *larikk

    BalasPadam
  2. rilEk kreugER..
    jangan cuak..
    nEway wish u luck..
    amin...

    BalasPadam
  3. all the best.semoga semenya berjalan lancar.

    BalasPadam
  4. Akak pasti semuanya akan selamat dan lancar sbb pergi dgn niat yg baik..

    BalasPadam
  5. Anysz -
    Nko pandai silat ek... bleh sparing ngan aku mase aku kawen besok? Amacam ade brani??? muahaha....

    Along Arman -
    Timer kasih laa atas nasihat along... Jasamu takkan dilupakan.

    Kak Azie -
    TQ.... kim salam kat bro jugak. TQ

    Kak Intan & Keluarga -
    Alhamdulillah akak. Berkat doa akak sekeluarga. Terima Kasih.

    Love To Hear From You All,
    Kreuger®

    BalasPadam
  6. wahhh...journey begun...moga berjaya...chaiyok, chaiyok...

    BalasPadam
  7. semenjak brtukar ke wordpress macam2 yg brlaku. hikhik, perasan bizi betul aku ni

    BalasPadam
  8. gud luck untuk missi selanjotnya..ahaks

    ni nk marah neh....cybernetics dah jadi cubernatic plak...kompem neves tk bis lagik :)

    BalasPadam
  9. KamarHati -
    Thanks for the wish... kekekek..

    Cikgu BlogMenjerit -
    Ape sal aa plak bz.. ni sah kompom coding tak berape nak accept kat Wordpress. Letih jugak nak translate balik coding. Wordpress pakai [quote] ker?

    CybernaticMinds -
    Alalalala.... sori lah bro. Tersalah taip. Biaser laa org dalam kegabraan. Memang cam ni. Nak menaip pon terketar-ketar, apetah lagi nak bercakap. Muahaha

    Tapi gua dah adjust nick Bro. TQ ar. Jangan marah.

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. peh mesti kencang je dengupan jantung kamu kan...aku maybe xkan terasa cam pe yg ko rase..coz dh nk masuk 6tahun aku dgn si die.. sepanjang tempoh nie..aku dh pernah luahkan kehendak aku pada family aku (walau dorg wat acuh xacuh je- kerjaya belum terjamin lg) dan family die (yg byk support rohani dan jasmani aku) pe2 pun tue pengalamn masing2 kan...kekdang bukan senang nk rasa pengalaman cam nie...cam aku, dorg saudara mara dah anggap aku cam family walaupun aku belum dirasmikan as family

    p/s- ingat nawaitu biar la betul..baru pe yang dirancang mendpaat rahmat darinya (ketenangan tue...barula xcuak)

    BalasPadam
  11. satu mende jer aku nak pesan bro,
    oleh kerana kite dua ni kureng pengalaman..
    satu je lah pesanku..
    GOODLUCK!!
    HEHE

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger