Isnin, 23 Jun 2008

Futsal Addict – Hari Minggu Punya Kesah.

22062008095

Salam Bahagia Semua.

Nkorang mesti ramai yang dah tau yang aku ni pantang hari Ahad malam Isnin mesti nak pergi main putsal.

Futsal ni merupakan antara indoor game kesukaan aku selain dari Snooker. (tadek la terer mane pon). Sekadar hobi dan rutin mingguan aku serta kawan-kawan sekerja aku.

Gambar ni dirakamkan selepas sesi pertama perlawanan selesai. Baru nak masuk sesi ke 2, member aku memberi cadangan dan menyuruh aweknya tangkap gambar kitaorang menggunakan NPON aku. Aku berdiri di kalangan player yang berdiri. Kepada yang dah kenal tuh, shhhhh……muahahah!!!

Minggu ni kami main futsal selama 2 jam. Berenti rehat 10 minit, then sambung main kat padang lain pulak.

Kitaorang pon tak la bercadang untuk membuat perlawanan. Just sekadar nak keluarkan peluh. Maklumla… memasing kije pon duk berkabuk dalam tempat aircond.

Kalau dah namenye tempat aircond, peredaran darah dan peluh kurang teratur. Dengan alasan yang tak berapa nak munasabah tuh, aku ajak member aku layan futsal setiap minggu. So diaorang kate:- “Deal” Cantek~

Kreuger®

11 ulasan:

  1. wahhhh...bestnyer...main futsal...baik tuk kesihatan tu...hihihi...

    saya ngan member umah skrg tgh giler main bowling....hihihi...tuk kesihatan gak tu...hahhaha...

    BalasPadam
  2. futsal...
    huhuhuhh...
    first tyme aku maen 2 jam non stop......

    haishh......
    sungguh memancitkan paru2 ku..

    BalasPadam
  3. KamarHati -
    Best memang best, heheh kalau dah main sampai 2 jam ni, bleh sengal jugak peparu. Kalau semua yg main terer ala-ala Ronaldhino tak pe la... ni kecepes... muahaha

    Hunmbleandmodest -
    Aku pon first time main futsal ni, siap nak termuntah pon ade. Maklum la, lepas makan malam, rilek dalam 1/2 jam... terus pg lawan.

    Ape nak dikate, rase macam nak terkeluar urat perut mase lawan tuh.

    Start dari tuh, aku bujed time makan sebelum main futsal.

    Agak-agak kenyang lagi dan boleh bertahan, aku berlapar dulu. Kalau tak, kompom pancit.

    Kreuger®

    BalasPadam
  4. hi,

    i would like my website malaysian youtube style www.fyroo.com to be review by your blog. how much does it cost?

    also if possible to exchange link?

    please contact me at support@fyroo.com

    BalasPadam
  5. Fyro -
    Want to Link Xchange, sure.
    Let me contact you via mail first.
    Once I've finished study about your website and all its function, I'll contact you a.s.a.p

    All the best.

    BalasPadam
  6. bestnyer.bleh main futsal...bleh join tak...(elok tak untuk special kes likeme nie)

    BalasPadam
  7. Mr.kreuger main dalam posisi mana satu yer...mesti mantap punyer.
    Mr.kreuger yg ada lambang AIG tu bukan?

    BalasPadam
  8. LadyLikeMe -
    Best memang le sesangat best. Sampai ibu jari kaki aku pon lebam dia orang bantai pijak. Arem Jades~

    Muahaha... erm.. special kes? Ape yg special ni? citer sket?

    JurnalComot -
    Oh oh oh... saya main posisi right wing a.k.a Right Striker lah kununnye. Tapi selalu curik ayam jer... muahaha.. penat la nak lari sana sini.

    Yang mana satu AIG?? "Yang mana satu... idaman kalbu..." muahaha... Nice try. Please try again later. :p~ Rasenye???

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. sebagai sorg yg berkaki bangku, hanya mampu tgok org dok sepak2 mnde bulat...kui3x!!

    *x pernah main futsal

    BalasPadam
  10. penah gak main. 1st time main join dgn bbudak laki kt opis...kena buli...mntang2 2 org je pompuan...lahanat tul...sepak bola xpndang kiri knan...ikut dan je...
    balik dpt sakit...ehe... =)
    anyway..good xprience...
    ~t ada pluang aku nk bls dndam ~

    BalasPadam
  11. KakEsahKoop -
    Muahaha... saya pon bleh dikatekan Kaki Bangku jugak. Tapi dah disebabkan minat dan selalu prektis, maka kaki bangku tuh boleh jugak bertukar jadik Kaki Meja ekekekek...

    Tak pernah main futsal? Cubelah... mesti best punye experience... pas tu, tiap-tiap minggu nak lawan futsal.. cam addict le plak.

    EleEa -
    Kene buli tuh adat la... lebih lebih lagi main dengan lelaki... muahahaha.....

    Kalau nak balas dendam... bleh laa try pulak join lawan dengan team saya...

    Tak terer mane pon... sekadah nak warmup tuh boleh la...

    Selamat Bersukan.
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger