Jumaat, 13 Jun 2008

Mengenali Personaliti Diri


Assalamualaikum dan Salam Ceria Semua.

Mengenali personaliti diri bukannye mudah, lebih-lebih lagi kalau anda tuh bukan seorang Ahli Nujum Negara... ha ha ha.

Apa yang aku paparkan kat sebelah ni ialah Carta Perangai yang telah direka Khas oleh seseorang yang tak mau nanyenye disiarkan.

Nkorang semua hanya perlu memasukkan tarikh lahir nkorang berdasarkan format YYYY\MM\DD.

Eh lupe. Care nak download mende alah ni? aku kepilkan/attachkan menggunakan kaedah TAG Document Dalam Image.

So kepada sesiapa yang blom tahu cara nak download file ni, anda boleh mempelajarinya berdasarkan kaedah TAG Document Dalam Image tempoh hari.

Tapi memang kebetulan laa pulak bende alah ni. Kebanykkannya, apa yang tertulis tuh macam kene jer pada batang hidung aku sendiri. Wakakakak... aku tak la percaya pon. Just sekadar nak menghilangkan keboringan yang kekadang melanda diri.

Terima Kasih.
Kreuger®

6 ulasan:

  1. Salam bro....
    Huargh (gelak jahat skitt), aku tau ngko mesti happy ari neh Kreuger, Friday The 13th dah sinomnim fgn Freddy Kreuger...huarghhh, tunjuk tangan skitt....

    Pasal menatang yg ngko bagi dlm posting neh aku dah dapat lama dah, tapi biasa laa kan ngko pun tahu aku neh benda2 CUPAST (Cut & Paste) kurenggg skit. Tapi enjoy ler benda camtu pasal kita boleh tau even dah berapa saat kita dok kat dunia neh.

    Ekceli bro, aku cadang nak kuarkan benda neh masa beseday aku nanti errrkk....tungguuuuuu

    BalasPadam
  2. ala, igtkan nk crita sket2..haha

    BalasPadam
  3. 'Huargh (gelak jahat skitt), aku tau ngko mesti happy ari neh Kreuger, Friday The 13th dah sinomnim fgn Freddy Kreuger...huarghhh, tunjuk tangan skitt...'

    kasi bongkar la bro..
    haha..
    tak kan sesorok lak..

    BalasPadam
  4. CybernaticMind -
    Eh bro tau ek...al-Kesah Nightmare On Elm Street tuh... gua ade koleksi 1-6 ma...

    -miyn-
    Nak cerite ke.... iseymen.. ini boleh mengkantoikan diri penulis. muahaha.... Nanti aku pikirkan. Kalau rasenye sesuai, aku akan masukkan dalam next entri ok miyn!

    Menteil -
    Gile Kentang~ ape sal nko ikut ayat CybenaticMind Plak. Karang Fredy Kreuger robek perut nko baru tau~

    Muahahahahha...
    1.. 2.. Fredy Come For you,
    3.. 4.. Better Lock your Door,
    5.. 6.. Grab your cru***x, <--(xsesuai)
    7.. 8.. Better stay up late,
    9.. 10. Never Sleep Again!!!

    Prepare to Die.
    Kreuger®

    BalasPadam
  5. Huih ko punya nujum tak leh telek aku la.. dia kata error database not found... plz contact tabib abd hadi via mobile phone.. keh keh keh

    BalasPadam
  6. Mr. Nazri -
    He he he... die cakap macam tuh ke?
    eh betoi ke bro? Tak bleh bukak ke attachment tuh? Gua try ok jer.

    Ahli Nujum tuh kate:-
    "Please try again later, TQ"

    Muahahahha.... boleh laa bro. Mane ade error~

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger