Isnin, 2 Jun 2008

Internet TIPS - YouTube Downloader

Salam Bahagia Semua,

Sudah tentu pastinya ramai dikalangan kaki blogger mempunyai hobi yang suka melayan perasaan sambil menonton klip-klip video kesukaan mereka di YouTUBE.

Sekarang anda boleh berjimat masa dan menonton cerita kegemaran anda tersebut berulang kali tanpa perlu membuka website/host klip video berkenaan.

Baru-baru ni ketika aku menjalar-jalar diseluruh pelusuk blog dan website, aku menjumpai aplikasi yang dinamakan YouTUBE Downloader.

Berikut adalah rating yang aku cut & paste tanpa kebenaran dari Download.Com
Download Now (3.39MB) Tested spyware free
License: Free
Editor's Rating: 4 star editors rating
Average User Rating: 3 star user rating (out of 208 votes) Rate it!
Downloads: 1,516,135
Requirements: Windows 2000/XP/Vista
Limitations: No limitations
Date Added: February 25, 2008
Selamat mencuba. Kepada sesiapa yang dah tau dan pernah mencuba tuh, sila la kasik komen anda tentang aplikasi ini.

Kreuger®

5 ulasan:

  1. aku tak pernah cuba benda alah ni...
    tapi aku ada cara lain untuk download youtube tanpa menggunakan software youtube.... hehe... nak tahu....
    nanti lah aku post kat blog webmilenia aku.... hehe.... selamat menunggu...

    BalasPadam
  2. friendly81 + blogmenjerit:-
    har har har...kalau ade tools yang best-best tuh, publish laa kat blog nkorang.

    Boleh kite kongsi bersama.

    Timer kasih bebanyak.
    Kreuger®

    BalasPadam
  3. bukan mende alah ni da ader lame ker bro :D
    aku pon baru gak gune mende alah ni :P
    tp mmbr aku da lame gune...hiks

    BalasPadam
  4. Cik Areera:
    Nko ni bikin aku kantoi je.
    har har har... aku tau lame dah.
    entri ni just nak kaver entri yang banyak bocor sebelum ni.

    ahaks... terima kasih kerana perhatian anda.

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger