Selasa, 10 Jun 2008

Selangkah Ke Alam Kompius


Salam Bahagia untuk semua kengkawan.

Semenjak 2 menjak ni, aku tadek sangat perkara nak diceritakan. Sebenarnya aku sekarang sibuk nak buat buat preparation untuk bertunang.

Walaupon jangkamasa tuh lambat lagi. Tapi aku dah menyiapkan persediaan aku untuk melamar seklaigus bertunang dengan pilihan hati aku ni.

Kedua-dua famaly untuk kedua-dua belah pihak dah mengetahui akan kesah tersebut. Hanya menunggu green light dari kami la pulak.

So aku mengharapkan doa dari kengkawan Blogger semua agar cita-cita murni aku tercapai dan berbahagia hingga ke akhir hayat bersama.

Bercerita tentang gambar di atas. Memenuhi hasrat hati untuk memiliki Si Dia Gadis Pujaan Hatiku.....
1. Dari Kiri - Cincin Pertungangan.
2. Tengah - Cincin Merisik.
3. Kanan - Gua "langkah bendoi laa beb."

Kepada yang still Solo Rangers tak kire laki atau perempuan.... cepat-cepat laa... bile lagi kengkawan blogger yang lain nak merase nasik minyak nkorang pulak....

Nanti kalau aku kawin... aku publish kad jemputan aku kat blog ni. Insyaallah.... Semoga Allah makbulkan niat dan usaha ku. Amin....

Kreuger®

18 ulasan:

  1. First...heheheh. Welcome To The Confussing World....hahahah.

    Pandai lah ngko kompius plak, sekali aku bagi tau ngko punya "bakal isteri", sure ngko gabra punya...

    Kompius yer....nanti laa, ngko dah kawen nanti baru laa ngko tau.Pagi2morning lagi mesti ngko cakap kat mak ngko "Mak, apsal dulu2 lepas tadika lagik mak tak kawinkan Man" .....heheheh, nyesal pasal kawin lambat...ahaks.

    Caner pun, sebagai sahabat, aku akan tetap mendoakan ngko. Tengoklah, kalau ada "rezeki" aku doakan ngko special punya.....[pssttt.... jgn kasik tau org lain lagi tau....]

    BalasPadam
  2. hehe.. bertunang jangan lama2.. rasa2 dah serasi apa lagi di tunggu! nikah aja..

    btw, saya doakan terbaik buat anda berdua.. ada bran upload gambo pertunangan anda..lalalalala~

    BalasPadam
  3. Cubernatic Mind -
    Muahahah.... sure la perkataan tuh yang lu taip ni akan bermain-main dipikiran aku selepas melepasi hari pertama alam "berumah tangga" aku besok.

    Anyway... thanks 4 your moral support Cybernatic Mind.

    Kreuger®

    BalasPadam
  4. Cikai -
    Muahaha insyaallah... nanti selepas selamat bertunang, aku upload gambar bertunang.

    No hal punye la.

    TQ bro for your support.
    Kreuger®

    BalasPadam
  5. Ha... cepat2 jgn tunggu lelama sangat.. masa bertunang ni dugaan banyak.. biasanya time ni la ramai awex dok ngendeng... dugaaaaaannnn!!

    BalasPadam
  6. Mr. Nazri -
    Itulah pasainya. Mase aku solo dulu, sorang pon tak nak jadik awek aku. Bile aku dah kompom nak bertunang...je baru, makin ramai plak cuba menggugat iman aku.. hahahah... sabor jer laa.

    Ya tuhan.. kuatkanlah imanku.
    Kreuger®

    BalasPadam
  7. Cikgu BlogMenjerit -
    Muahahaha... nko belum cukup umur, mane bleh campor urusan orang dewasa ni. kekeke.... gurau jo~

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. wah...
    congraz...
    cepat2 la kawen..
    dia ada adek chantek tak?
    kenalkan kat aku..
    haha

    BalasPadam
  9. Menteil -
    Timer kasih...timer kasih....
    aku kalau boleh hari ni nak kawinnye.. tapi ape kan daye.. bersabor dulu. Karang takut langgar pantang~

    Adik... ade, tapi adik die laki laa~ Nko salah agensi carik jodoh le kawan... muahahahah

    Anyway thanks,
    Kreuger®

    BalasPadam
  10. wah slmt bertunang nnt...congrate ye...:P

    BalasPadam
  11. congrats to u!
    semoga menghadapi segala dugaan yg bakal di tempuhi..
    ehehe..
    tgk rmai org nk kawin..
    me jd excited..
    ahaha..

    tp me lmbt lg..
    tggu abis blja dlu..

    so, once again, tahniah to mr kreuger!

    BalasPadam
  12. adehh...ni dah kali ke baper aku dok komen dlm entri ngko neh.

    haaaa...sesajer nk bagitau, ekceli ari tu aku nampak ngko masa beli cincin tu kat Kedai Emas Wah Chan...ahaks

    BalasPadam
  13. Rufai -
    Terima Kasih Bebanyak~

    C-Ha Nasiha -
    Terima kasih yer... moga moga aman dan damailah hendaknye... amin.

    Kalau nak cintan cinton, kene tgu lepas abis belajar... kalau time belajar ni nanti terganggu pelajaran ma~


    Cybernatic -
    Hahahaha... bro punye pasai, 100x komen pon tak pe. Best-best...

    Macam mane plak bleh nampak gua Kat Wah Chan... erm... (aku rase aku bagi tau die hari tuh ni...)

    Kreuger®

    BalasPadam
  14. wahhh... suda mau tonanggg ekkk... eniweiii... samat btonang ye brooo... bile udoh jadik tonangan owang nih... kena byk sabooo... kalo pape tjadik peh tonang... jgn lupe sebottttt betoi2... DUGAANNNNNNNNNNNNNNN... okeh??? rogerrrrrrrr

    BalasPadam
  15. ---> Kelat -
    Timer kasih lee Cik Kelat.
    Tok sangka polak teman yang deme bleh bertandang ke blog teman yang macam blog OKU ni... muahaha...

    Ni semua sebahagian dari DUGAAAANNN...

    Terima Kasih Cik Kelat.
    Kreuger®

    BalasPadam
  16. Nadira -
    Thank you very much. I'm so much appreciate your wish~

    Dengan secare spontan plak boleh menaip dalam bahase omputeh.... muahahaha...

    Terima Kasih Nadira,
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger