Ahad, 4 Mei 2008

Aktiviti Hujung Minggu


Huhuhuh... dalam tak sedar, dah banyak dah link aku upernye.

Hari ni agak kekurangan idea untuk mencarik info dan tips untuk update blog.

So, aku pon buat la Guest Visit kat laman blog member-member yang kerap kali aku bertandang ke blog diaorang dan diaorang pon selalu bertandang ke blog aku.

Sambil-sambil mencarik maklumat kat UtusanOnline. dan jugak Download.Com. Mane lah tau ade isu panas dan hangat. Boleh laa aku buat review skit-skit. Malangnye, aku ni bukan kaki yang suke berceloteh... Kaki mane boleh berceloteh. Kua..kua...kua......

Jutaan terima kasih untuk semua supporter, kengkawan, sifu-sifu, master², dan semua otaimer Bloger. Jasa anda dalam industri Blogger aku amat hargai dalam memperkembang dan memperluaskan minda serta ilmu yang nkorang ade.

Thanks 2 All~
Kreuger®

10 ulasan:

  1. Cikgu BM: - kekeke... eh tok guru... mesti kene respect. Nanti kalau kene sumpah jadik batu ke, peti ais ke, blender ke, sape susah??? aku gak susah...

    Tadek laa plak orang nak update blog aku...ekekekek...

    Thanks Bro,
    Kreuger®

    BalasPadam
  2. blog menjerit a.k.a taiko blogspot aku dulu, hehe,
    ko kalau nak sumpah kreuger sumpah jadi cyber cafe..leh kita wat biznes together2 ....hehehe...

    wah, cantek jerk gambar header blog kite ek? hehe

    BalasPadam
  3. ches...ches...nkowang... berpakat nak sumpahkan aku....

    kalau aku jadik cyber cafe, nkorang le plak jadik pc-pc-nye~ wakakaka.... pas tuh user main sampai lebam nkorang...

    kekekekekke

    Kreuger®

    BalasPadam
  4. korang ni..tak baik main sumpah2 tau...alang2 nk meyumpah baik jadi BANK terus leh kita dpt duit..tul tak kengkawan kuikuikuikui...jgn marah ye nanti kene jual..

    BalasPadam
  5. AkuSape?:- Huissss.... jadik bank lagik susah ma, karang kene rompak~

    ekekekeke

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. sumpah jadi bank watpe? baik sumpah jadi duit je, xyah rompak...

    BalasPadam
  7. Cikgu B.M:-
    Kalau nko lah jadik duitnye... aku lah orang pertama akan meminjam tanpa pulangkan kembali.... wakakaka

    a.k.a Samuuuuunnnnn~
    Kreuger®

    BalasPadam
  8. wah...
    blog aku ader la...
    he3,,
    thx2

    BalasPadam
  9. Loque:- No problem... you'll my frends~

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger