Sabtu, 17 Mei 2008

Penat Tapi Berbaloi

Penat sungguh aku malam ni, membuat koleksi link aku kedalam bentuk gambar dan unik ikon² yang terpapar pada blog sahabat² aku ni.

Hasil usaha nkorang semua dan sokongan terhadap blog aku, aku ucapkan jutaan terima kasih.

Dengan ini aku mempersembahkan hasil kerja aku pada:- 17 May 2008 Selama 2 jam. Kaedah dan tools yang aku gunakan di sini:-
1. Cut N Paste - Kaedah
2. MS Paint - Tools
3. MS Publisher - Tools
4. Gocities.Com - Host Image

































Love you all... Going up with Malaysian Blogger,
Kreuger®

13 ulasan:

  1. slm kreuger,

    thanx 4 ur work..

    i'm really appreciate it..

    thanx a lot..

    BalasPadam
  2. Kak EcahKOOP : W'salam. time kasih laa akak kerana sudi datang ke blog ni. akak lame tak dengar berite? Sihat ke?

    BalasPadam
  3. Two hour? Mann, is need a lot of energy, but what u do is wonderful, amazing and awsome. Good work! I'm really appreciate it!

    BalasPadam
  4. HakimTea - Just a little bit want to show how we should appreciated our blogger friends. Thanks for your knowledge.

    Menteil - Rajin??? tak jugak laa.. padal dah tadek kije. Nak update tak tau nak letak ape. then aku buat laa kije yang ala-ala berpakedah bagi aku. Eekekeke....

    BlogMenjerit - Uishhh... Cikgu B.M kan a.k.a. Cikgu Online aku. Mesti laa aku kene letak kat atas. Cume Reply komentar je terletak kat bawah plak... cam ne ek?? Besok kalau ade orang lain komen, aku kompon cikgu duk kat atas balik. :P~

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. huhuhu...terharuu sungguh aku nehh.
    ngko nehh nampak jer brutalll, tapi dalaman ko tu adussss cukup menyayangi kengkawan sumer...hahaha

    loving & caring gituuu.....aku sbgai shabat ngko neh cukup2 appreciate atas aper yg ngko buat tuh

    BalasPadam
  6. Cybernatic - huhuh... jangan lee cenggitu.. terharu ek... aku pon cam nak nanges uicheh~ gurau je..

    Aku bosan malam tadik, tak bleh tidok. So aku buat laa kerja ni. Dah lame aku merancang, baru malam tadik aku buat.

    Kalau laa entri ni aku buat tag, sure laa pasti tak sanggup nak jawab, wakakakkaka... penat siot. tapi puassss~

    Kreuger®

    BalasPadam
  7. sihat...

    cume tenet ni je x sihat...haha!!

    BalasPadam
  8. AkuSape pon ader hehee..tq krueger...

    BalasPadam
  9. Kak Esah - tenet tenat ke? Lom masuk stemix lagi? Kasik angkat 5mb terus laa baru gempak blogging.

    AkuSape - You're my pren... of course.

    ~Kreuger®~

    BalasPadam
  10. R-Care - link nko mesti tak tinggal, kene letak ma.. tak ternilah ilmu yang nkorang ade ni.

    TQ Bro~
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger