Sabtu, 31 Mei 2008

Sabun Bukan Lagi Di Bilik Mandi...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat teman-teman se-blog dan seangkatan sekalian.

Percaya atau tidak, sabun sekarang ni bukan lagi letaknye di bilik mandi, malah kebolehannye meletakkan diri di segenap ruang pelisuk rumah. Betapa kreatifnya manusia yang mengorek-ngoruk sabun ni sampai bleh jadik bentuk-bentik macam ni.

Terer betoi laa... dashat, cantik, comel, kiut, dan yang pentingnya wangiiiii.......serta buih membuih dalam apa jua keadaan... wahahaha.. saksikanlah~









Ceria bersama WarIRC2,
Kreuger®

9 ulasan:

  1. huhu..
    memang kreatif..

    kuang ajau sungguh ateh nie..

    BalasPadam
  2. menteil:-
    Budak tak skolah... mane tau adab. Biarkan jer la.

    Tak ckup matang lagi tuh. Kanak-kanak baru nak melangkah alam remaja memang macam tuh.

    Ade berani kasik letak laa nko punye name. Letak sekali ngan address blog nko, nak tengok aku godam blog nko jadik blog porno...

    muahaha.... sungguh tak bertamadun.

    Control & maintain,
    Kreuger®

    BalasPadam
  3. sabunnnn di bilik mandi sabuuunnnnn
    [cam citer Laxmana DO RE MI...ahaksss....sungguh mendalam maksudnya...hahahahah]

    BalasPadam
  4. Cybernatic:-
    Aku tak sabo naktunggu ceriter baru kat blog nko pulak.

    Cepat-cepat laa post tuh. Jangan peram lame lame. Karang idea tuh boleh hilang...

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. sabunnn d bilik mandi....sabunnnn.... [ikot cybernatic :p ]

    mane komen lucah tu??nak tgk gak...muahahaha....


    errrr...jgn delete lak komen ni :-s

    BalasPadam
  6. Cik Afeera:
    Har har har... komen tuh adalah dari budak baru nak akhil baligh la... pepaham je laa kalau budak lelaki ni baru nak masuk umur.

    Pas tuh ade orang tua plak citer pasal sabun... kompom diaorang pikir lain punya cerita...

    sungguh tak skolah budak tersebut.

    Aku menyampaikan terbitan diatas,
    Kreuger®

    BalasPadam
  7. gila
    dasyat arr
    susah nak buat benda ni
    aku taun lepas buat menda macam ni masa seni
    habis teruk aku punya
    ahahaha :p

    BalasPadam
  8. Amilah:-
    akceli...bukan aku yang buat pon. aku just review jer. aku ni tangan dan jari keras kekong laa... mane bleh nak buat mende alah macam ni.

    Tapi kalau nko prektis hari-hari, sure lagi cekap apa~

    Deennasour:-
    Yep birthday wish, thanks~

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger