Rabu, 1 Oktober 2008

29 Sept 2008 - Keychoh Kat Pudu Raya


Salam Bahagia Semua,

Xceli gambar ni sempat aku candid mase aku nak pergi menghantar awek aku a.k.a bakal tunang aku kat Pudu Raya bebaru ni.

Tengah aku dok sebok-sebok setelkan awek aku nak bas... so aku nampak laa sekumpulan manusia dari kaum tempatan (nama kaum terpaksa dirahsiakan) sedang berkumpul dan berarak membawa sebatang lilin.

Aku pon tak taw ape motifnye.... maybe sebab desakan tak puas hati. Tapi, perkes bawak lilin sebagai tande protes??? Bagi aku:- "sungguh tak bersyukur"

Imagine la, dah laa kawasan Pudu Raya dah memang sesak dan jem... tambahan pulak musim raya... lepas tuh depa tambah lagi dengan perhimpunan tah pah pe tah... memang semak laa... dah laa gelap... bertambah laa gelap suasana kat situ...

Huhuhuhuh... what ever jer laa nkorang ni, Janji jangan ganggu hidup aku sudeehhh...

post signature

2 ulasan:

  1. kaum itu amat emosional dan xrasional.

    BalasPadam
  2. Meo188
    Erm... tau tak pe... mase raye pon ade buat
    keychoh kan... tah pah pe~

    Kreuger

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger