Sabtu, 11 Oktober 2008

Tetiber Jadi Dispatch...

10102008883

Assalamualaikum.

Hari ni penat seh... dah laa kijer pejabat bertimbun, ade laa plak mamat driver kat opis Kreuger bleh cuti emergency plak... Hari tu dah cuti emergency... hari ni cuti lagi...

Adus... ape nak buat.. so, dah tadek choice orang kat pejabat semua pakat tak reti bawak van... Maka Kreuger laa the DEFAULT PERSON yang terpaksa boss mintak tolong suruh hantar barang customer... *nasib baik boss cakap mintak tolong... kalau tak... pegi jahanam laa same die... muahaha~

So semasa menunggu Co-PILOT Kreuger hantar barang ke kediaman customer tuh, Kreuger lepak laa dalam VAN. Bosan tak terkata... tersengguk-sengguk berapa kali... *tak hengat... last last.. capai handset main tangkap gambar. So jom layan gambar yang di capture dari seorang bloger yang tak pro~

10102008884 10102008887
10102008888 10102008891
10102008898
Worraittt semua~ Jejadi lah Kreuger merepek hari ni, abang-abang dan akak-akak Kreuger nak datang umah. Nak beraya la pulokk~ hihihihih....

Latest Update:- 11/10/2008
*Tadi Anysz YM Kreuger... marah... huhuhuhu die kate Kreuger meniru style die menggayakan text pada gambar.... Yup betoi... Kreuger tiru.... sebanye semalam malas nak godek Photoshop untuk edit gambar + letak text... so Kreuger terus pakai Window Live Writer utk buat text macam tuh. So kalau nkorang nak tengok karya (gambar² Anyz) boleh le melawat ke blog die

*So anak sedare-ku.... diharap berpuas hati... ekekeke... KEEEYYYCCCHHHOOOOHHHH~ kui kui kui...

Kreuger®

18 ulasan:

  1. ni kira multi tasking aka multi purpose..
    x pe, year end, appraisal bagus, bonus byk, gaji naik... hahahaha

    BalasPadam
  2. sabar jer la beb...kekadang aku pon kena gak kes2 camnii...sbg kuli...kena la ikut bos cakap ape...huhuhuhu~~

    BalasPadam
  3. hoho.. aritu pon aku kena bawak Van.. first time lak tuh.. nasib la member aku tolong ajar..

    BalasPadam
  4. hehehe...cuba mnjadi penskodenk tegar pulak yerrrr...neway nice pics sumer tuh but I'm warning u....jgn perasan lebeyyy sudaaa...ngehx3

    heheheh....sib baik tk disuruhnyer ngko bwk forlift kt sekitar KL tuh...ahaks *tk ley imagine kegabraan ngko masa tuh

    BalasPadam
  5. bukan itu maksudnya boss sayang ke??? nanti kena promote lah tu... sebab ikut arahan je... kikikikiki

    BalasPadam
  6. hohoho...bro... amik dgn N95 ke tu? nak kembangkan bakat? kena guna at least yg midrange punya DSLR ;) ada offer Nikon D60 kit (18-55mm lens standard) + 55-200mm lens + battery pack + tripod. harga leh runding... hehe

    BalasPadam
  7. Wah..!! main tangkap2 gambar eh.. henset ape tu eh..?? nampak cam nset mantap je.. huhuhuhu

    BalasPadam
  8. Akak POK Pek
    Hehehe multi purpose ape kak... ni dah macam
    jadik multi cleaner dah ni... asal ade
    kekosongan perjawatan... semua nama Kreuger yang
    kene petik ni... *tak puas hati~ ekekekeke!!!

    |1f34|-|1r3
    Masyaallah... susahnye nak taip nick ni...
    timer kasih laa sebab datang menjengah ke
    blog Kreuger yang tak seberapa ni... jom kite
    bertukar-tukar link??? Cantek~

    Menteil
    Huhuhuhu... mane bleh... nko dah kije,
    lagipon aku blom kawin, macam mane nak kasik
    kat nko duit raye... wakakaka~

    Smaelz
    Walllaaaaweeii... senasib laa kan. Kesian
    kiter berdua~ Kita serupaaaa!!! *tapi xsama.

    Bro Cybernatic Minds
    Muahaha... gelak sambil korek idung,
    wah kejisss gilerrrr.... bangger bangggerrr~
    Kalau suh bawak forklift... sure gua rempit
    depan KLCC bro~ best gak merempit pakai
    forklift... tak penah cube... nak cube la
    sekali..

    Yan's
    Aduhai... sayang kemende bro~ ni namenye
    mendera staff ma. Kesian aku... kesian kan??
    Promote... eheheh tadek maknenye... gua dah
    terhimpit tembok dah... dah tak bleh nak go
    lagi... susah ma~

    Bro Zariel
    Yup ar bro... N95 jer la yang mampu....
    Mane ade duet nak beli DSLR... mahal la.
    Lagipon sekarang ni tengah kijer kuat nak
    kumpul duit cepat-cepat... muahaha *tak senonoh betoi~

    ERm... tapi berminat gak dengan tawaran ni..
    yang betoinye, gua tadek bajed lagi utk
    DSLR laa bro.... insyaallah tahun depan la
    kot, itupon kalau ade rezeki :p~

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Erm.. tadek canggih mane pon. N95 jer..
    Kreuger minat gak nak rembat DSLR, tapi tadek
    duit lagi buat mase ni... eh.. bukan tadek duit,
    tapi duit diperuntukkan untuk destinasi bajed
    yang lain maa~

    Thank You~
    Kreuger®

    BalasPadam
  10. Ciss rekaan yang menciplak seperti karya gambo2 aku..grrr *mara

    BalasPadam
  11. Anysz
    Memang pon tiru... muahaha... tapi lupe nak
    bagi tau kat kengkawan. Kejap aku edit kat bawah
    tuh...

    Lagi pon aku kan suke nyakat nko... muahaha~
    *chis... pecah lobang betoi mamat ni...
    kui kui kui...

    Kreuger®

    BalasPadam
  12. hmmmm...sempat lg tu tangkap gambo....hehehe

    BalasPadam
  13. sayang... sebab boss tu bagi kau keluar jalan2

    BalasPadam
  14. R4Z0R
    Muahaha... layan boring siot... lagipon,
    kalau tak layan kamera... aku sure tertidok
    dalam van... dah laa panas Ya-Rabbi~

    YAN"S
    Plak dah... mane bleh cenggitu... ini dinamakan
    penderaan nurani ma :p~

    Kreuger®

    BalasPadam
  15. Nao wat camner...anggaplaa itu berjasa pada bosss

    BalasPadam
  16. ambil segala benda tu sebagai positive..... muahahahaha

    BalasPadam
  17. Chuckiesd
    Hehehe.... kalau die kate:- "Jasamu tidak ku
    kenang???" Susah laa cenggini... kekadang
    dengan boss ni tak bleh bagi muke sangat ma.
    Biar die rase skit kalau tadek staff die ni,
    die sure susah *karek dengan boss~

    Yan^s
    Ooohhh.... timer kasih bagi nasihat...
    rase ilang sket marah kat boss.. kekekek~

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger