Selasa, 21 Oktober 2008

Logo - Deennasour.Terbaek.Com

Assalamualaikum....

Wah... bertapa gumbiranya Kreuger pada malam ini sebab dapat menyiapkan satu lagi logo untuk member-member blogger. Walaupon tak la secantik mane... tapi hasil usaha Kreuger bersengkang mate sampai pukui 01.12pagi... waaalllaaaawoooooiiiii~

Dengan ini secara rasminye Kreuger menyerahkan LOGO Hikmat Deennasour kepada pemiliknya... jeng jeng jeng....

*Diharap Deen @.k.a Deennasour berpuas hati dengan hasil karya Adobe Kedai-Gambar aku pada kali ni. Segala kecacatan dan kekurangan amatlah dikesali~

*Cukup-cukup le tuh merepek memalam buter ni sorang-sorang... nanti ade plak yang kate aku ni gile meroyan... ekeke~

Worait.... adios~
Kreuger®


16 ulasan:

  1. rajin bebenor ko ni haaaaaa...VPN dh abes baca blom ?

    BalasPadam
  2. akakakakakakakaka,
    thanks bro,
    biar je situ,
    tunggu aku save dlm laptop sendiri.
    ko tak msg aku sabtu ahad, so aku anggap ko busy~

    BalasPadam
  3. Hahaha.. rajin seh hang bro.. pergh.. xde style lain ke.. asyik kristal style je.. huhuhu..

    BalasPadam
  4. semakin mantap nmpknya design2 bro ni..hehe mau satu blh??

    BalasPadam
  5. |1f34|-|1r3
    Rajin tuh idok le.... VPN.. aiyark... dah abes
    dah bace hari tuh... sekarang ni tinggal nak
    buat prektikal jer lagi.. huhuhu~

    ------------------------------------------------

    Deennasour
    Ha`ah... memang aku biarjer kat sini. Tapi
    kalau posting ni dah jadik older post, nko
    korek semua koleksi logo-logo aku kat:-
    Sini
    Worait deen...

    ----------------------------------------------

    Dj. Farrel
    Ok ok... ade kelapangan nanti Kreuger buatkan
    satu yang agak cun melecun utk Mr. Dj. Ok~

    ----------------------------------------------

    Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Yapppeedaaahh~ ni bukan tema KRISTAL la...
    kali ni tema JED... lain looo~

    ----------------------------------------------

    X-PO Shop
    Hohohoho... usahawan internet berjaya!!!
    Welkam...welkam... ekeke... nak satu? Boleh..
    tadek masalah... tapi kene beratur laa dulu.
    List yang ade kat Kreuger ni banyak seh~
    Tak termasuk nak kene buat semuala... ekekeke

    ----------------------------------------------

    Nick
    Sebenarnya nick Kreuger buat ni semate-mate
    nak belajar Adobe Kedai-Gambar... so tadek
    idea nak deco... Kreuger lawat blog member²
    dan jadikan nama blog diaorang sebagai idea
    untuk buat logo & Baner... cam tuh lah citer
    nye Nick

    ---------------------------------------------

    Worait semua thanks untuk komen masyuuukk
    pada kali ni... ekekek~ pueh hati aku!!!

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. Salam Azman..

    Nampaknya logo2 yg Azman buat betul2 menarik perhatian akak..teringin nak dptkan khidmat Kreuger yg free tu jugak..boleh ke?

    Kalau masih boleh, akak sanggup beratur..tak kiralah,berapa lama pun..Asalkan tak mengganggu kerja dan tugasan harian Azman..Itupun kalau boleh dan tak menyusahkan.. Kalau rasa agak keberatan, lupakan aje ya..

    BalasPadam
  7. Kak Intan & Famaly
    Hohohoh... thanks akak. Jangan puji lebey²
    nanti kerusi pecah plak... tak muat nak duduk
    ekekeke~ Untuk akak, boleh ape salahnye..
    Tadek masalah... tapi macam orang lain jugak
    laa kan... kene laa akak beratur. Sebab lapas
    ni maybe kene alter balik logo Anysz ataupon
    nak buat plak logo baru untuk si **** (rahsia)
    ekekeke~

    ----------------------------------------------

    P/S:- Kalau ade yang terbaru, kompom Kreuger
    letak kat blog ni. Kalau sape miss entry logo,
    bleh tengok kembali kat:-
    http://warirc.blogspot.com

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. Kalau Razzi Rahman @ Brother Love punya logo macamana pulak gayanya ya I wonder :D

    Tanya Brother Love yang saya ada sekarang ni Krueger adalah LOGO saya...cuma I wonder kalau you ada lain punya idea...

    Just a thought je la ;)

    BalasPadam
  9. Bro Love @ Bro Razzi Rahman
    Bro... xceli gua dah deco 1 logo utk bro.
    Tapi tak taw laa nice ke idak... ni just my
    imagination about you and your blog.

    Hehehe... nanti bile dah Kreuger buat final
    touch up, Kreuger release kat blog ni.

    Hehehe.... thanks bro datang sini. Bro ni so
    sporting la~

    ----------------------------------------------

    P/S:- Erm... sedikit promo. Untuk sesiapa
    yang ade dalam masalah cinta tak kire ape
    sudut sekalipon... bleh la singgah ke blog
    BroLove. Blog bro love ni dah jadik
    macam my inspiration sekarang ni~ ekekekek

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. errr....bro...eleea nyer?....nk ada sunflower...nk ada butterfly...nk yg tomey...tomey... =) tp xmo cam anysz nyer...xmo taruk gambr cenggitu...eheeee =) xssh kan bro...+ nk warna kunin + itam...biar nmpk smart...ley ea bro...ley ea... ( mak aihhh...nyusahkan org dh aku nih! ) heks.... =)

    BalasPadam
  11. eh lupa lak nk comment logo ni...cantik...kalo wat baju msti gempak...glow in da dark...tp kalo dinasor 2 yg glow lg GEMPAK bro!!!...yiehaaa... =D

    BalasPadam
  12. EleEa
    Ok EleEa.. request accepted... by the way,
    thanks for the brilliant coments :)~
    Erm... buat baju ek??? Cantek gak idea tuh!

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  13. hamboiii... blog kite tanak ke bwat logo?? grrr... jelez..

    sile vote yerk.. vote aku http://losdanfaun.blogspot.com/2008/10/round-five-voting-time.html

    jgn x vote.. nnt kalah lagik.. sediss

    BalasPadam
  14. Ezoodeen
    Sabaq no... no kene ikut turn... kalau tak nanti
    aku suh deennasour gigit tengkok nko... baru
    nko taw.. tak bleh nak layan monitor lelamer~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger