Rabu, 22 Oktober 2008

Logo - Bro CybernaticsMind

Assalamualaikum.....

Jeng..jeng...jeng.... look whose in da house~ It's my bro men... Bro CyberneticsMind.... Please coming you all together-gather... *habis laa dah meroyan~

Ok ok... seperti yang Kreuger maklumkan semalam... Hari ni giliran Bro CyberneticsMind plak punye logo. Logo ini adalah alteration dari logo sebelum ni. Logo sebelum ni terlampau simple sangat la.. tak sampai hati ler plak nak merelease kan secara rasmi.

Logo ni Kreuger buat 2 versi. Satu versi *.png iaitu berlatarbelakang transparent dan satu lagi berlatarbelakang-kan kaler Meroon Five Gradient. Kreuger terpaksa buat 2 version sebab nak matching dengan background Bro CyberneticsMind ni.

Maka dengan itu terhasil la versi ini:-
Fuh... lege siot... siap satu kes... ade lagi yang sedang menunggu... Lepas ni Kreuger nak siapkan pulak untuk Akak Azza-(Sedetik Hati), Akak CendawanIntim, Akak Intan, Dj. Farel, X-PO Shop.... dan ramai lagi senarai yang sedang menunggu... pergh.. peningg... ekekeke tapi best~

Worait semua... kalau rase nak request dan sanggup tunggu, silakan... tapi jangan le nkorang memaksa Kreuger plak.. sebabnya Kreuger tak kenekan apa-apa charge bayaran... so, don't push me~ Just simply said please... and I'll do with my open heart... lol~

* Jangan marah ar semua... Kreuger meluahkan sedikit perasaan kecewa. Sebabnya perkara di atas telahpon berlaku.

Kreuger®

13 ulasan:

  1. fuh..kije ko tetiap hari wat logo jer....xbosan ke beb ?

    BalasPadam
  2. pergh..!! logo lagi..!!! haish.. banyak tol masa terluang eh.. baik hati kamu bro.. nanti aku nak kasik award.!! hahaha..

    BalasPadam
  3. bgs kreuger ni..mmg ptt dipuji..suka tlg org..hehe jgn kembang lubg telinga plak ye kreuger..hehe

    BalasPadam
  4. |1f34|-|1r3
    Semakin hari semakin menyeronokkan ma...
    lalala.... bile buat logo ni.. Kreuger rase
    tenang... so Kreuger buat lagi dan lagi...

    ------------------------------------------------

    Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Hehehe... manyak lee nko punye mase terluang..
    Kekadang tuh sampai tak sempat nak pergi ke
    blog kengkawan, sebab dok sebok buat logo ma~

    ----------------------------------------------

    Bro Zariel
    Ahaks~ Thanks for supporting!!!!
    Umah terbuke macam mane??? Per cerrr???
    Cube laa promote skit kat sini.. tak marah
    nye... lagi Kreuger suke~

    ----------------------------------------------

    X-PO Shop
    Muahaha... *bangga sambil korek idung...
    (keji punye perangai~) ... dah dah jgn puji
    lebey-lebey... sila beratur ikut giliran ye.
    Walaupon puji lebih... tetap kene beratur
    untuk buat logo... ehehehe *jgn marah ar~

    ----------------------------------------------

    Thanks so much on your supporting. Thank you
    forever and ever. See you tomorrow never dies~

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. Bro...logo ni smart...terserlah ke'genius'an Bro CM...sesuai dgn screen name CM =)

    BalasPadam
  6. EleEa
    Erm... EleEa ni dah jadik top comentor kat blog
    Kreuger ni... Besday bile??? Nanti bleh claim
    hadiah... ekekek... thanks so much on your
    supporting...

    --------------------------------------------------

    BroLOVE @ Mr. Razzi Rahman
    Kekeke... ade nampak macam tokoh cyberspace
    tak logo CM??? Ade bran to chellenge his
    mind??? Huhuhuh... takooottt~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  7. halamak....malu siottt, promot lebey2..
    *tgh merah muka sambil hidung kembang2 ni

    xceli aku dh tak taw nk cakap caner...
    hepi teramat sangat ni...

    Cybernetics Mind tuh wujud sbg
    screen name aku semata2....tk ada
    kena mengena dgn ke'genius'an ker
    haper ker...hehehehe

    BalasPadam
  8. Bro CyberneticsMinds
    Hohohoh... baru hari ni aku perasan yang
    selame ni aku eja nama bro salah kan???
    Tak cukup S dan E -> A muahaha~ Sorry aar bro.
    Maklum la kekadang sebutan mempengaruhi ejaan.
    So dah terikut ikut plak...
    *macam la menaip dengan lidah laa plak...ekekeke~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. nak buat logo tuk akak jugak..pingsan!!!

    (sebab terlalu terharu gitu!!)

    BalasPadam
  10. Akak CendawanIntim
    :-D Memang nama akak dah ade dalam senarai dah.
    Cume blom berkesempatan untuk menyiapkannye lagi.
    Nanti Kreuger free, Kreuger buatkan ok~

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  11. Jgn salah paham Bro...suka maa jenjalan kat sini...syok...smbil tgk2 gmbar...realease tension apa... =)

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger