Khamis, 23 Oktober 2008

Logo - Akak Azza - Sedetik Hati

Assalamualaikum dan Salam Ceria.

Waaallaaaweeeiiii... mengantok nye... Ok citer kali ni pasal blog Akak Azza - SedetikHati. So, bagi Kreuger, untuk menghasilkan logo Akak Azza ni, Kreuger mengadap PC tak kurang dari 2 jam.

Akak Azza ni, selalu jugak datang ke blog Kreuger untuk komen-komen dan memberi idea. Maklum ler... dia kan seorang pendidik berkaliber... Jadi ini jugak penghargaan untuk akak sebagai tanda ikhlas dari seorang murid kepada cikgu.

Start:- 12.15am 23/10/2008 hingga 02.10am 23/10/2008.

Update:- 27/10/2008 - 12.20am - Kreuger buatkan untuk akak 3 size berbeza. Semoga ceria dan gembira~

Nampak gayanye, Kreuger pon dah mengantok... so Kreuger sambung lagi besok untuk logo seterusnya... Diharap kepada yang lain dapat bersabar....

Huargggghhhhh........

Kreuger®

15 ulasan:

  1. waaa....i likeee,,,
    seyes i luv itttttttt...
    muahss man..
    tQ vry much...

    dr ank murid utk guru ek..hehee..
    mekaseh dik..

    BalasPadam
  2. emmm...red heart...suci ati maa =)

    BalasPadam
  3. mak aih... patut la dekat pkl 2 br offline YM... iskh iskh

    BalasPadam
  4. Sweet!!...adakah semanis tuan empunya blog ini hehehe

    Good Job Krueger!

    BalasPadam
  5. waa.. comei.. comei.. empunya logo tu lagi comei kot..

    BalasPadam
  6. man...
    baca komen kat blog akak psl logo tu..ramainya yg suka...hehee...mekaseh dikk...sayang slalu..

    BalasPadam
  7. Akak Azza
    Hehehe... suke ek? So secara rasmi Kreuger
    serahkan logo blog akak... tepuk tangan kengkawan
    ...tepuk tepuk.. tahniah...

    --------------------------------------------------

    EleEa
    Uik.. Red Heart tuh macam tuh ke maksud die.
    Ekekek *tetiber jadik dungu laa plak kan...
    gedebaAAAAaaabbbboooo~

    -------------------------------------------------

    Bro Zariel
    Itu kure pulun habis-habisan ma... kerah
    abis segala yang ade dalam otak utk create
    sesuatu yang menggambarkan cerita pasal hati
    melaui logo... so chellenge...

    -------------------------------------------------

    BroLOVE @ Mr. Razzi Rahman
    Huhuhu.. bro thanks.. xceli sweets tuh utk
    logo ke utk orangnye??? heheh... orangnye pon
    bleh tahan gak sweet~ kan akak azza kan???

    -------------------------------------------------

    Nuaeman
    Hahahah... thanks ye~

    ------------------------------------------------

    Akak Azza -(second sound komen)
    Ye akak... saya dah bace dah kat blog akak.
    Segan seh.... terima kasih untuk akak jugak
    sebab promote blog ni.

    -------------------------------------------------

    Miss Zaza
    Terima Kasih... cantik ek... hilang rase penat
    Kreuger bersengkang mate malam tadi. Rase
    semangat berkobar-kobar untuk meneruskan bekarya
    bagi fasa seterusnya~

    ------------------------------------------------

    P/S:- Oh... Kreuger sungguh terharu dengan
    abang² & akak² punya supporter *nanesss~

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. yeaaayyyyyyyyy.....clap2 tuk kreuger sebab dah siapkan logo my lalingggg!!

    lalingggggg mesti tido senyum ajer nih..

    BalasPadam
  9. man...suke sesangat...tahks ekk dik..pakej skali ngn promo..hikss..

    lalingg...
    i likee..seyes...senyum sengeh je ni..hehe

    bro love@mr razzi..
    ikan...hiksss...
    mekaseh utk man tu susah payah..

    BalasPadam
  10. Akak CendawanIntim
    Thanks akak~ sure Akak Azza seronok laa tuh...
    ehehehe tidok pon lena ma... leleh air liuk~
    *jgn marah ar~

    --------------------------------------------------

    Akak Azza
    Hamboih... hamboih... happy nye laa akak tuh
    kan??? Wel... susah laa nak menggambarkan
    sesuatu tuh dengan keikhlasan hati.
    Kreuger hanya mampu melakarkan pada gambar
    jer... xceli image ni kreuger ade kasik
    kat awek kreuger gak.. tapi tadek laa gambar
    akak azza... nanti die salah paham plak~
    sebab die kate nak tengok logo yang kreuger
    dah siapkan tuh... kebetulan blom siap letak
    pic akak.. so kreuger mms jer la terus kat die.

    Macam tuh laa alkesahnye~ Cairrr....

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  11. Errr....yeke?suci hati mea?
    Tatau...Eleea men agak je....juz bila bkait dgn hati 2 hrpnya suci r....errr...salah mea?
    *tul ke apa yg aku merepeks nih! ke arah 'kedunguan' juga rupanya.....ngiahahahahahahaha =D

    BalasPadam
  12. ekeke....kim slm kat awek tu ekk..
    ckp kat dia akak n laling ni umo 32 dah..gaya2 org 32 hepy n enjoy lain..hehee...mg man n aawek tu berkekalan hendaknya..tahun dpn jgn lupa kami ekkk..

    BalasPadam
  13. EleEa
    Fuh... 2 3 x kreuger bace komen ni... berbunga
    bunga ayat die... ekekek. Bab bab hati, nak kene
    nilai dengan teliti.. tak bleh main bubuh jer~
    :-p

    --------------------------------------------------

    Akak Azza
    Insyaallah akak... nanti kalau saya jumpe dengan
    die, saya sampaikan salam akak untuk die.
    Thanks for the best wishes~

    -------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  14. cantiknye.. mar nak satu, please... ;) budak tak malu nie..

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger