Jumaat, 17 Oktober 2008

...sssSSSUUUPPPppprrriiiiiisseee....

Assalamualaikum....

Hehehe... bahagianya sungguh Kreuger rasa hari ni. Baru jer tadi Mr. Nikillas @ Sallikin telah membuzz YM Kreuger....

Terkejut gak... sebab die jarang YM dengan Kreuger kecuali ade hal mustahak... ekekeke tetiber kan die kate ade suprise....

Siap bleh main kejap-kejap ar plak... erm, Kreuger pon heran ar. Dalam otak Kreuger... mesti ade mende nak showoff atau pon nak berkongsi link bagus-bagus dengan Kreuger... ekekeke so dengan tak sesabonye tapi terpaksa jugak bersabo, Kreuger pon menunggu laa apa suprise yang En. Sallikin nak bagi pada Kreuger malam ni.

Tetiber die bleh kate malam ni die tersangat ler bosan... ekeke... cian gak kan... so Kreuger pon layan sembang dengan die... tup tup... die send mende ni:-
Bertapa gembiranya Kreuger malam ni... logo ni mengingatkat Kreuger ketika Zaman Perang IRC sekitar tahun 1999 sehingga pertengahan 2007.... memang kalau zaman tuh, mIRC script Kreuger akan mempunyai tema yang same macam logo yang En. Sallikin buat ni.

Terharu seh Kreuger malam ni.... rase macam nak peluk² En. Sallikin... *nanges~ Untuk Encik Sallikin, die kate malam ni sebagai sesi berbalas LOGO.... memang Kreuger suke giler dengan logo yang die buat untuk Kreuger.
post signature

12 ulasan:

  1. Huahahaha.. baru balik dari lab.. tgh bosan.. tetibe teringat kat incik azman kita neh.. pastu buka photoshop.. godek2.. pastu aku kasik la.. huhuhu..

    BalasPadam
  2. huhuhu.. terharu jugak @pp baca entry ni..
    masih ada yg sayang

    BalasPadam
  3. huhuhuhu~~ ada sesi berbalas2 logo lak ke ? aiyooooooooooo!!

    BalasPadam
  4. Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Memang best laa... nko ni kan. Dah laa kasik
    logo kat aku... pas tuh jadik forst comentor
    kat blog ni plak... 2 x terharu + guling²
    nanges macam citer industan... ekekeke~

    ---------------------------------------------

    Akak POK Pek
    Itu laaa... ade jugak org ingat kat Kreuger ni
    kan akak nye???

    ---------------------------------------------

    |1f34|-|1r3
    Yup... sesi nk khas utk En. Sallikin. Sebagai
    tanda terima kasih die & Kreuger... blog die pon best maa... tak caye??? Pegi ar usha kat:-
    Blog En. Sallikin

    ---------------------------------------------

    Thanks so much utk nkorang~
    Kreuger®

    BalasPadam
  5. Wah... penulis script IRC tuh.. Mantap2. :)

    BalasPadam
  6. wah.. ada bakat la jadi pembuat logo kedua.. nak pakai logo tu ke?

    BalasPadam
  7. erk.. aku bukan reti sangat pun.. siyes.. kalo wat menda simple2 gini leh la.. kalo cam advance2 tu.. serender la aku..

    BalasPadam
  8. Dekan
    Alameeekkk... segan nye Dekan datang menjengah
    kat sini... jemput-jemput masuk dekan, sila lah
    minum-minum jangan memalu plak.

    ----------------------------------------------

    Smaelz
    Ye laa kan... En. Sallikin ni memang berbakat
    pown... tapi die tak mo nak show off ma~

    ----------------------------------------------

    Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Eleh... ye laaa tuh... simple ape. Kire dah
    masuk tahap advance laa ni. Cayok ar~

    ----------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. Aman
    Amboih... hang ape kurangnye...
    siap ade domain sendirik lagi kan..
    Power ar nko~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. erkkk sally bosan???? kakakakakaka busy2 boleh pula dia bosan... kesian dia....

    BalasPadam
  11. Yan^S
    Dah sah nkorang berdua ni rakan bergosip kan
    ekekek... aku nengok, mane sally bloghop,
    mesti nko pon ade same... ade citer best-best
    ke??? Bleh la story mory kat Kreuger...

    *moral of the story:- Jgn mengumpat :-p~

    ----------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger