Khamis, 23 Oktober 2008

Resting Time & Award

image

Assalamualaikun dan salam ceria semua.

Hehehe... penat penah balik kijer tadi, kekotak shoutbox Kreuger telah dijerit oleh En. Sallikin atau dengan nama samarannye Mr. Sir Endrew Nikillas... muahaha. Die siap kasik tau ade suprise kat blog die... So dengan tak sesabonye Kreuger pergi la terjah ke blog En. Sallikin ni~

Fulllaaaammeeee.... sekali award dah~ Terus rasa hilang lenguh-lenguh jalan kaki dari stesen LRT ke umah. Tak sangke laa plak En. Sallikin ni berhati mulia, siap kasik award... ramai gak dapat award kat blog die.

*Malam ni Kreuger terlampau penat. So, tak dapat nak meneruskan hobi untuk buat logo seterusnya. Maybe, this Sunday, Kreuger sambung balik. Lagi pon malam ni Kreuger nak repair laptop Deennasour.

So kepada abang² & kakak² kat luar sana tuh, harap bersabar dan sentiasa ceria. Nanti, Kreuger free, Kreuger siapkan plak logo anda semua~

*Tapi jari jemari ku... menggigil gatal jugak nak siapkan logo... dapat satu pon tak pe la malam ni... tengok laa macam mane karang..... jeng jeng jeng...

Kreuger®

12 ulasan:

  1. Menteil
    Terpaksa berehat seketika untuk minda dan SMS
    huhuhuh... malam ni nak layan jiwa ma~
    *abes laa CM marah!!!

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  2. amik masa maaa...

    jangan paksa, nanti yang akak jadi tak cantik plak...hiks!

    BalasPadam
  3. logo org laen sume lawa2.aku nye aje tak.menci ;(

    BalasPadam
  4. Akak CendawanIntim
    Huhuhuh... amboih takut plak die kan kan kan???
    Kekeke.... xceli kalau terlampau banyak sangat
    berfikir untuk create logo... so kene laa ade masa
    nak releks skit... bukan per, untuk dapatkan
    idea-idea baru~

    ---------------------------------------------------

    Anysz - I'M Male
    Alah... anak sedare dah merajuk ar~
    Jangan laa ngajuk plak... logo nko aku dah
    masuk workshop ma~ Kasik alter balik. Nanti
    dah rase ok, aku release la balik. Tai buat
    mase sekarang ni, aku terpaksa delay dulu
    logo nko sebab nak bagi laluan kepada requestor
    yang lain... woraiiittt~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. grrrr... maner bleyh rehat2.. siapkan logoku... siapkan logoku... mwahahahahahaaa.. *ala2 bos evil

    BalasPadam
  6. congrate for da award..
    musim org kasi award agaknya skang nih.. ngeh ngeh ngeh..

    BalasPadam
  7. Ezoodeen
    Kene rilek jugak ma... kasik otak yg penat ni
    merehatkan segala jentera-jentera die.
    Nanti kalau KREM otak aku... huhuhu terus tadek
    logo lagi untuk nkorang.. *perasan tetibe~

    --------------------------------------------------

    Along Arman
    Thanks along, ye la... skang ni kalau diperati
    rate rate orang dok pas² blogger award...
    ekekeke~

    -------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. Anap Ilmi
    Worait... cun, nanti free abg buat kat nko
    plak ek.. tapi nko kene tunggu sampai turn
    nko tibe laa... eheheh kene sabo sket~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. anysz oit!!kalo ko nak y cun2...jgn ah demand lelebih....biar c pereka mereka logo mengikut kehendaknyer~

    kompem cun~~ ekekekek

    BalasPadam
  10. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Hehe.. rilek rilek... anak sedare kreuger tuh
    memang macam tuh, die suke buat lawak dengan
    uncle die... tak pe tak pe... nanti uncle die
    tolong buatkan lagi cantik punye~ ekekekek!!!

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger