Sabtu, 25 Oktober 2008

Logo - Malaysian Blogger Comunity

Assalamualaikum dan Salam Ceria Semua.

Wah.... dengar² ade geng-geng blogger nak buat gathering. Motifnya adalah untuk merapatkan silaturrahim sesame blogger... Bagus jugak idea nkorang kan... So kalau nak buat gath kat KL, jangan la lupe untuk invite Kreuger Sekali.

Cube usha logo.... so amacam? Ini lah hadiah dari Kreuger untuk semua Blogger Malaysia, Oldtimer Blogger, Taiko Blogger, Pro Blogger dan jugak untuk semua lapisan blogger di Malaysia. Tak kire la berapa lapis nkorang sekalipon, janji nkorang blogger. Walaupon nkorang tak kenai Kreuger, tapi this is special gift for you all~

Anda dipelawa copy®, tapi jangan lupe letak kredit utk Kreuger... ekekekek *muke tak malu~

Untuk kekemasan blog anda, Kreuger dah buat mini-type untuk logo kat atas dalam format *.PNG jugak... So, senang la nkorang nak letak kat blog tanpa pening kepala pasal tak matching dengan background.

Logo ni walaupon sesetengah pihak mungkin mengganggap... "eleh... cam tuh jer" tapi kan, Kreuger buat ni sebab beberapa perkara yang berlaku dalam mase seminggu ni:-

1. Laptop Deenasour sudah pulih sepenuhnya. Cume tak sempat nak download driver... tapi jangan takut Deen... aku carik nanti untuk nko.

2. Tak lame lagi nak birthday Bro CyberneticsMind. So Kreuger tengah merangka-rangka Kad birthday online (31/10/2008) *kompom ternsengeh Bro CM... siot jer... bangger laa tuh~ muahahah!!!!

.... dan beberapa lagi perkara yang macam best. Walaupon ade gak terselit tak best. Tapi adat la, rencah hidup... mane ade happy sepanjang mase kan???

Kreuger®

18 ulasan:

  1. Menteil
    Erm... menteil... kalau minat nak cut & paste
    amat dialu-alukan... Welcome to the club..

    --------------------------------------------------

    Anap Ilmi
    Hehehe... thanks. Ok ek? Kire boleh laa.
    Nak copy? Boleh... nak kecik skit? boleh amik
    kat sidebar Kreuger tuh... kecik skit~

    -------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  2. Alaaaaa...Bro...ni yg nk merengek cam bdk kecik ni...=p
    Beday Eleea pn bln ni gak..... wooooowowowowwowow...
    Hjg bln gak r Bro...30hb...
    nk adiah gak...huhu...
    =)

    p/s : errr...amik logo 2 ea...dh kasik pun sy mntak izin gak...bsopan katakan =) hehehe

    BalasPadam
  3. EleEa
    Ambik leee... Kreuger tak larang pon.
    Lagi suke kalau bleh kongsi logo ni.
    Huhuhuh "terasa diriku, begitu beharga - SKII"
    *lupe makan ubat laa ni~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  4. ermmm menarik je logo tuh...tp..layakkh saye??hiks

    BalasPadam
  5. AimZz
    Ade plak kire macam tuh.... toksah pikir
    layak ke tak layak ke... janji nko ade blog,
    nko dah qualified untuk letak logo ni kat blog.
    Kekeke..... tadek masalah ma~ Silakan!!!!
    Tadek syarat dan peraturan pon melarang.

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. yeeppeee!!!!
    aku sedang terkinja2 kegeringan di rumah keseorangan!!!
    kau mmg pro looooo!!!!!!!

    BalasPadam
  7. Deennasour
    Muahahah.. Deen, aku pon tumpang gembira
    gak untuk nko~ Sempat lagi nko online
    kan??? Online pakai PC member ke? Lepas ni
    bleh laa pakai lappy sendiri. Huuuhuhuhuh

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. hoho..baek ah incik azman ni..da la rajin dok wat cm2 logo..aiseh..

    BalasPadam
  9. AimZz
    Aim... timer kasih.. puji ade makne tuh...
    kekekeke *gurau seh~ Tak mo ke letak logo ni
    kat blog hang??? Amik la... tak marahnye~

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. nak letak kat blog~~

    tp xtaw ler bile taon rajen nk letak tu~~

    huhuhu

    BalasPadam
  11. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Hehehe... letak laa kalau rajin... lepas ni bleh
    la pakai logo ni untuk buat gathering se Malaysia.
    Kan gempak tuh... Cik Afeera tak bercadang ke nak
    buat gathering blog???

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  12. wah!!sangat best dan mnarik wat gathering blog!!

    saye pnah join gathering forum (virtualfriends.net) sangat best!!kalo wat gathering blog pon msti lagi best kan :D

    bro organise lar ek...saye juin jerk..kuikuikui

    BalasPadam
  13. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Hehehe... ade ke suruh Kreuger organize.
    Abes la tumpah segala kuah muah... tak bley tak
    bley...

    Eh.. eh eh... baru tringat, hari tuh Bro C.M.
    kate nak buat gathering. Ape cer???

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  14. hahaha..kuah muah kat kenduri ker tumpah bro??hahaha


    yer ea??!!bile ek dier nk wat gath tu??!jom terjah blog dier!!tanya sama dier!!hahaha


    ~~xsabar2~~

    BalasPadam
  15. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Amboih... tak sesabor... jom kite terjah ke blog
    die... ekekeke... per cer kan??

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger