Sabtu, 4 Oktober 2008

Themes Title - Where Am I ?

30092008710

Assalamualaikum dan Salam Bahagia.

Erm... banyak betoi la cerita mase raya kan? Tentu sampai bulan depan pon blom abis kalau nak bercerita.

Tapi bagi Kreuger, Raya untuk tahun ni memang paling bahagia dan menyeronokkan. Tapi sebelum Kreuger bercerita pasal kesah beraya Kreuger kat abang-abang dan akak-akak.... rasenye Kreuger nak bercerita sikit pasal gambr kat sebelah.

Pokok ni sebelah umah jer. Banyak nostalgia dan kenangan mase kecik-kecik. Teringat zaman Kreuger bersekolah, melepak kat pokok pelam ni... huhuhhu...

Kat sini ade rentetan Kreuger mencarik ilham untuk membuat gambar ini sebagai background blog Kreuger. Themes kali ni seolah-olah Kreuger baru terjaga dari dan still blur lokasi dan kedudukan Kreuger.

bg blog edited bg blog2

where-m-i-2 where-m-i-edited-2

Ok, semua thanks for sharing.... ade mase nanti Kreuger akan ceritakan pengalaman best Kreuger mase cuti kat kampung bebaru ni. Memang best in my life.

Kreuger®

4 ulasan:

  1. Friendly81
    Salam Friendly81,
    Memang sesungguhnye nostalgia. Tapi sekarang
    ni pokok pelam ni dah mati.
    Tinggal nak tumbang jer. Risau plak aku, kalau
    die tumbang hempap plak dapur umah aku kat
    kat kampung...

    Xceli pokok ni tadek laa besar mane pon.

    Kreuger®

    BalasPadam
  2. Bro CybernaticMind
    Bile mase plak hantu suke gayut kat pokok
    pelam dah mati ni??? Kekeke... apo la~
    Kalau die gayut, sure jatuh bawah... sebab pokok
    ni dah reput ma... jadinye die pon tak mo main
    kat pokok ni... silap haribulan die nak kaco
    orang... die yang kene musibat.. wakakaka~

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger