Ahad, 16 November 2008

Another TAG – My Workstation

desktopShow

Assalamualaikum.

Ini adalah TAG Workstation yang datangnya dari Kak Intan. Die nak tengok workstation Kreuger. untuk tidak menghampakan beliau, Kreuger sebenarnya dah ade pon gambar workstation Kreuger dulu dan layout sekarang pon masih same. Kalau ade perubahan pon cume kedudukan barang jer~

Xceli Kreuger pernah menggunakan image ni untuk TAG En. M.K - SembangKomputer. So maka dengan ini Kreuger nak show off balik la entri itu ade di:- Desktop - PC Desktop Desk Show Off dan telah direply oleh En. M.K – SembangKomputer di:- Hutang Tag Dibayar Tag

*Mueheheheh... sory Kak Intan tak ikut peraturan... Kalau link bersangkutan terlampau banyak... ini akan menyebabkan loading bertambah berat.. kene orang yang ke seratus... sure duplicate link dah ade 99, ini akan memberatkan server atau dikenali dengan LAGGING~ Harap maklum!!!!

Ok… alhamdulillah… maka dengan ini selesai lah sudah TAG yang baru.. TAG lame lame tuh… Kreuger mintak maaf sebab ade yang bersifat peribadi. RAHSIE ma… takkan sumer nak citer kat orang… kekeke Worait semua, jangan amik hati semua wokeyyy~

kreuger-sign-small

13 ulasan:

  1. hohohoho..ko nyer workstation kemas jugak...daripada aku nyer berserabut...rokok sbatang bleh??

    BalasPadam
  2. --------------------------------------------------

    |1f34|-|1r3
    Muehehehe... kemas ape... itu pon kemas sebab nak
    tangkap gambar... kalau tak kompom macam citer
    swordfish... ngiahahaha~
    *ROKOK??? Tak bleh... membahayakan kesihatan lo~

    ---------------------------------------------------

    X-PO Shop
    ERm.. tadek la... ni skit je.. kalau tak lagi
    bersepah... yang mane penting jer taruk atas
    meja desktop ni, yang tak penting, semua sumbat
    dalam kotak... nak pakai baru terkial-kial carik.

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  3. Salam Kreuger..

    Thanks sbb siapkan tag yg akak bg dgn cepat walaupun prnah paparkan workstation kat blog ni..

    Baru hari ni smpat online sbb smlm balik umah emak..

    hehe..rokok tak tinggal ehh

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    Kak Intan
    Wokeh akak.. tak menjadi masalah.. kebetulan plak
    tengah free, so bleh la update skit.. dari terbiar
    jer blog ni bersawang... ekeke... nanti ade yang
    kene marah plak. *erkk rokok.. tak sure bile nak
    tinggal... kui kui kui~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  5. wow.... i wish aku punya "workstation" sekemas tu dan ada gak mcm tu dan lebih... jeles....

    BalasPadam
  6. --------------------------------------------------

    Yan^s
    Itu nko blom tengok ade patung teady bear...
    miahahaha... kalau tak ade teady bear yg awek aku
    kasik pon aku nak letak sekali kat atas desktop
    aku... kalau boleh semua aku nak sumbat...

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  7. erk.... patung teddy bear tu pun kira salah sakit gadget kau ke???? hahahahaha

    BalasPadam
  8. --------------------------------------------------

    Yan^s
    Weh.... nko tak taw... penuh makne tuh teady bear
    tuh kat aku... miahaha.... itu dinamekan gadget
    perhiasan laaa...

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  9. Hehehe...ekceli kemas gak la Bro nyer workstation. kalo nk ikutkan jarang org yg wat programming nih camni kdaan workstationnya...

    Xkisah r sumer2 tu kan Bro...jnji keje beres...Ahaks...

    BalasPadam
  10. --------------------------------------------------

    EleEa
    EleEa, Kreuger ni bukan progremmer... just
    scripters jer... banyak perbezaan tuh.. kekekek.
    Jangan sebut progremmer... tak layak lagi ma.

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  11. hahaha perhiasan tu kira gadget gak eh??? mesti si DIA yg bagi sebab tu penuh bermakna

    BalasPadam
  12. --------------------------------------------------

    Yan^s
    Of course la... sape lagik... erm.. hadiah besday
    ma. nko tak taw citernye... ekeke.. bleh semak
    entri lepas lepas bulan 6. ade citer nye
    *saje tak mo kasik link... nak suh nko belek

    ekekekek

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger