Ahad, 9 November 2008

Logo + Baner - Ryehanna

ryehanna Assalamualaikum….

Wel… kali ni Kreuger memperkenalkan Cik Ryehanna kiter… yeeaaiiii~ Cik Ryehanna memang sporting terhadap blog Kreuger. Die jugak antara blogger terawal yang Kreuger kenal sebelum Kreuger ade blog sendiri. Tak lupe jugak, Ryehanna ni salah sorang dari TOP Komentor blog Kreuger… so, special untuk die… custome made baner blog die, Kreuger dah alter dan mofied. Harap suke~

*Walaupon Cik Ryehanna ni tak isi borang, tapi Kreuger hargai die sebab die lagi lama berblog dari Kreuger. So my RESPEC  goes to her LOGO+BANER… worait… jangan jeles yang lain!!!!

kreuger-sign-small

17 ulasan:

  1. WAAAAAHHHHH!!! Comel!!
    THANK YOU KREUGER!!
    walaupon daku tidak mengisi borang, dikau sudi juga nak buatkan...heheh...tengkayu lagi sekali...

    sukenye!

    tak ku sangka komenku di entry Logo Miss Ungu Violet mendapat respons yang cepat.ekekeke..

    BalasPadam
  2. "em, rhyhane ini jual mahal gitu2" meo tiba-tiba mnenyampuk. harharhar :p

    BalasPadam
  3. hey! ape lak?? jual mahal mende nih? aku konfius...

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    Ryehanna
    Hehehe... respond ke responsibility? Muahaha
    what ever ar Hana... nko happy aku pon happy...
    Happy together gether...

    --------------------------------------------------

    Meo188
    Haik... jual mahal?? Aku pon macam Hana gak,
    kompius seketika... aiyark...
    *jgn gosip-gosip... nanti awek aku marah..
    muahahaha~

    *untuk awek aku... "I love you so much!"
    *Selamber, ZZZaaaaazzzzzz~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. --------------------------------------------------

    Along Arman
    Ngeh ngeh... thanks along.. lame tak dengor
    beriter kan... harap harap sihat le hendaknye~
    Amin....

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  6. Alaaaaa...jeles2...ada panda 2...tomey...nk gak panda 2...nk jugak2...( smbil guling2 ats jln kt p.mlm ) ngiahahaha...aku yg comey ke pnda 2?...hahahaha

    BalasPadam
  7. --------------------------------------------------

    EleEa
    Erk... bukan nko dengan panda same ke??? Miahaha
    jangan marah ar... gua guraw.. tak mo gurau kita
    p dok kat suraw.. ekekeke~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. Untuk makluman, panda tu namanya Genma. Ianya watak kartun dari siri animasi Jepun bertajuk Ranma 1/2

    hehehe... comel kan??

    BalasPadam
  9. --------------------------------------------------

    Ryehanna
    Wah... itu macam ka??? Patut laa comey sesangat.
    Aku berkenan laa kat panda ni.. kat panda taw,
    kat orangnye dah tak bleh dah.. muahah~ POYOSSS!

    --------------------------------------------------

    Kreuger

    BalasPadam
  10. hehehe...ok je...lebey kurang r kot..pnda=eleea; eleea=panda...ngiahaha

    BalasPadam
  11. --------------------------------------------------

    EleEa
    Wewewewe... memandai jer nko gosip-gosip kan...
    muahahaha cabai jari tuh kang baru taw, tak bleh
    menaip seminggu... miahahaha~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  12. sminggu je Bro...
    abis2 pun rs pijar jew...
    ahaks...ahaks...
    ( xmo kalah )....ahaks

    BalasPadam
  13. --------------------------------------------------

    EleEa
    memandai ar nko kan.. kekeke~ PODAAAAAHHHH!!!

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  14. Bro marah ke Bro?
    rsnya...Bro r yg kena gi surau...hahahaha =)
    Alaaa...gurau je Bro...jgn amik ati eik...
    Aduuuu...sensetip lak sjak da nk 'be2' nih =)

    BalasPadam
  15. --------------------------------------------------

    EleEa
    Ah... nko tak taw... tak bleh citer... miahaha
    memandai je.. ok ok.. dah dah.. tak mo gosip dah~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  16. hehehe...yela...yela...mama pesan org2 tua ni kena hormatttt...ahakahak... =)

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger