Khamis, 20 November 2008

Logo – Ezoodeen –(Sepupu si Anysz)

ezoodeen copy Assalamualaikum dan Salam Ceria Semua.

Muahaha.. jahat punya TAJUK. Logo kali ni REQUESTOR-nye adalah dari seorang sahabat blogger lame. Die tak lain tak bukan adalah Ezoodeen atau dengan panggilan lain Zoey.. dan memacam lagi la nama panggilan yang sering beliau gunakan untuk menggelarkan dirinya,,, ekekekek,,,

Worait… kesah ceriter lame antara Kreuger dan Ezoodeen adalah:- die lagi senior blogger dari Kreuger taw… die same taraf dengan Dennasour, Anysz, Loque dan lain lain… walaupon usia diaorang ni mude, but I’ve to respected them as THE SENIOR BLOGGER~ huhuh!!!

PS:- Motif Logo ialah Huruf “E” dalam globe kaca. Direndam dengan cecair kaler orange.. Ala-ala FETUS (Baby kecik dalam perut). Aku pon tak paham…. x-plen pls~

PS2:- Aku suke entri ezoodeen, deennasour & anysz.. ceria sepanjang mase.. walaupon time tuh diaorang tengah serabut… aku still tergelak tiap kali bace entri diaorang.. kalakar~

PS3:- Ok ar.. tak mo merepek panjang…so, tuan punye badan.. komen le sepatah dua~

X-BOX 360:- ??? Motif ???

kreuger-sign-small

15 ulasan:

  1. --------------------------------------------------

    Humble&Modest
    Ekekek... sabar... sabar... sure akan disiapkan
    dalam mase terdekat.

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  2. ha'ah, cam fetus lam tummy mak dia..hiks!

    BalasPadam
  3. owhhh tk paham pasal fetus errrkkkk. tkper...tkper nnti aku xplen caner nk buat fetus sekali...amacam, ada brani.....kihkihkih

    *kasikk perangatttttttt

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    Akak CendawanIntim
    Argk... bahase saintifik per tuh akak.. tak pernah
    dengar pon??? Erm... ape ek?

    --------------------------------------------------

    Bro CyberneticsMinds
    Waaaallllaaaaweeeiii.... ammmpeeesss... miahha
    fetus tuh gua taw aa.. tapi motif logo ni
    yang gua tak tau.. tangan ni main buat jer.
    Itu maksud gua... *tapi.. nak ajar nak kene buat
    prektikel ke??? Miahahaha~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  5. wahhh... dah macam dragon ball... mengapakah menyamakannya dengan foetuss... mengapakaaahhh??!!

    mari kita leraikan motif tersembunyi di sebalik logo ini..

    sejenis sphere yang bercahaya penuh agung melambangkan betapalah tulisanku begitu agung and magic yang tak dapat terungkai sehingga kini

    tulesan E ala2 font mickey mouse terperangkap dalam satu sphere melambangkan daku yang berada dalam dunia magic ku dan kelihatan bersinar-sinar dan menggoda para datin2 dan puan sri2 sekalian utk membida harga tertinggi demi memiliki khazanah yang begitu berharga dan agung..

    ~tiada kenemengene ngan foetus sgala.. kekeke.. memandai jerk

    BalasPadam
  6. haha!
    rilek la bro...
    ko boley siapkan bile2 ko nak...
    utamakan yang lain dulu pon tidak mengapa...

    BalasPadam
  7. Salam Man...
    Cantik.... 5 thumb up....
    He..he...

    BalasPadam
  8. --------------------------------------------------

    Ezoodeen
    Muahahaha.... klakar giler aku bace komen nko.
    Marah nampak... ekekeke... ape ape pon aku kire
    bersetuju la dengan pendapat nko kat atas~

    --------------------------------------------------

    Humble&Modest
    Erm.. aku still mencarik identiti untuk create
    kan logo nko siot... bile dah cukup kekuatan..
    aku terus setelkan logo nko..

    ------------------------------------------------

    Dr. Araz
    Ga ga ga... thanks Dr. Sihat ke? Lame tak nampak
    Ape projek terbaru skang?

    ------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Thanks so much en. camera... tadek kelas ke
    hari ni???? Rileks nampak muehehe~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  9. xder klas???


    dh lame laa cuti en kreuger
    last paper ri tu
    31/10

    BalasPadam
  10. alow alow
    bilakah mau wat sy nyer lak???ekekekeke

    BalasPadam
  11. E for eleea...eh...sala da...ezoodeen rupanya...hehehehe

    BalasPadam
  12. pembetulan.

    taraf kami ezoodeen,deennasour,anysz, dan loque amatlah tidak sama.

    tahap keotaian Ezoodeen lebih tinggi, kemudian diikuti oleh deennasour, kemudian anysz, dan barulah loque. loque sekarang ni umur blogging sama dgn ko atau kureng. tak berapa pasti.

    kami berbeza taraf. *hehe

    BalasPadam
  13. -------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Wah long time no see ar~ Hope sihat!!!

    Loque
    Miahahaha.... ampes jer... sabor ar.
    Tahun depan aku buatkan.... kekeke~

    EleEa
    Huish... statement bleh menimbulkan
    kacau bilau seluruh pelusuk blogger
    miahaha.... E for everything~

    Deennasour
    Wah cam tuh plak ek... huhuhu..
    nanti bleh ar aku belajar dengan die.
    Kompom pitam... aku lah anak murid paling
    banyak soal... jage laa nko~

    ------------------------------------------------

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger