Selasa, 11 November 2008

Google Keyword – Suprise

image

Assalamualaikum .

Xceli tadek niat pon nak berseloroh @ riak atau takbur… jauh sekali kat hati aku. Ini cume nak share je, apa yang aku telah dapat setelah hampir dua bulan buat logo dan baner. Tadi, saje aku gatai gune keyword bahasa pasar orang kite untuk mencarik sumber rujukan logo and baner kat Google. Tup…tup… sekali die punye result keluar first top search da~

Thanks so much untuk anda semua yang selalu mengunjungi blog ni. Jasa baik nkorang, memang tak dapek den nak lupokan…

kreuger-sign-small

30 ulasan:

  1. wahh...congrats kt cik kreuger..err smalam ad nmpk kt tv..brite sukan..adakah itu cik kreuger??hehehe

    BalasPadam
  2. fuh...kalau taip "logo and banner" kalau kuar ko nyer blog first page..mmg mantap la SEO ko..respek !

    BalasPadam
  3. So, if I misspelled banner as baner, your page will crop up. Nice!

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    Aimzz
    Wah pelik... sape plak bleh menyamar sebagai aku
    plak ni.. siap bleh masuk tv.. ekekek..
    nko ni membohong betoi laa kan... muahaha~

    --------------------------------------------------

    |1f34|-|1r3
    Erk... xceli bukan ejaan:- BANNER tapi
    semalam secara tak sengaja aku taip Baner
    so die keluar la first place... ekeke..
    *kalau aku taip BARNEY keluar ape agaknye~

    ------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Huhuhuh.. thanks geng. Baru ingat, aku ade
    hutang kat hang logo @ baner kan??? kekeke..
    nanti bile dah refresh idea, aku buat plak
    baner nko worait~ Cayok ar!!!

    ------------------------------------------------

    NokhtahHitam
    Yeah... that why bro, kekeke... I'm telling
    that I've used common simple language (bahase
    pasar) to search about logo and banner, but
    i've keyed the wrong spelling... miahahaha...

    Then suddenly its shows the first suggestion
    link... so funny~
    *is it work? Because I've used that key
    on my logo and banner main topic.
    *kebetulan yg tak disangka.... huhuhuhhu~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. tahniahhhhhhh....

    awak slalu cakap blog akak pemes, walhal blog awak lagik pemes maaaaaaaaa..

    BalasPadam
  6. baner? haha nak memelayukan bahasa inggeris la tu, ekekeke.

    syabas big bro

    BalasPadam
  7. --------------------------------------------------

    Akak CendawanIntim
    Uik... awal betoi bertandang akak... tak kije ek~
    wowowoow... Kreuger sekarang ni boss tadek.
    Bahagie betoi rasenye... 5 hari plak tu. Boss
    kalau dah sengal... sebulan tadek pon best...
    miahahaha~

    ------------------------------------------------

    Marzuki @ Juki
    Hehehe... kite rembat semua bahase depa...
    janji kalau ejaan orang melayu sebut baner...
    kire cun gak, takkan aku nak taip kain rentang,
    ekekeke... kang searching keluar kain kapan
    ah sudahhh~

    *anyway thanks Juki~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  8. Ahaks...congrats bro...
    skenyer...nama eleea pun tpampang secara xsngaja...ngiahahahaha =)

    BalasPadam
  9. --------------------------------------------------

    EleEa
    Miahahaha... tak sangka plak... bleh kuar nick
    nko untuk keyword yang search macam gituh...
    Wahwawahwahwhaw... pames seh nko~

    --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Terime keasih... nanti kite cube name hang plak
    ok... eheheh~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. FIWITTT.... tmpang glamer r Bro...Bro yg feymes..hahahaha...ley ke cenggitu? =)

    BalasPadam
  11. hebat...hebat....baru 3 ari aku hilang
    perghhhhh....dihujani entri plak....
    tahniah krn makin pemes....
    *ada harapan dpt adiah kawin melambak2 ni...ekekek

    BalasPadam
  12. cayalah Abg krueger man. ur my idol!!!!

    BalasPadam
  13. haha bro, tahniah..tp aku try check cam dh jatuhje beberapa anak tangga..tp xpa bro, truskan usaha anda..hehe

    BalasPadam
  14. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Worait.. tunggu ar~

    --------------------------------------------------

    EleEa
    Glamer... eheheeh mane ade.. memandai je nko.

    ------------------------------------------------

    Bro CyberneticsMind
    Ark.. adiah kawen??? macam mane plak la bleh
    lepas sampai ke situ plak??? Kompius nih~

    ------------------------------------------------

    Anysz - I'm Male
    Miahahah... blanjer??? Eh hari tuh nko kate
    nak datang KL nak belanjer aku kan... abes
    cam ne citer??? Menipu aku ar.. *mencik.. :-p~

    ------------------------------------------------

    Meo188
    Meo... jangan lupe citer fiona aku ar~

    ------------------------------------------------

    Papa-Itam
    Ye papa itam... kate internet ade problem?
    So sekarang ni macam mane? Dah ok ke blom?

    ------------------------------------------------

    X-PO Shop
    X-Po, kalau hang search banner memang
    la die ade kat bawah... tapi kalau taip:-
    logo and baner sure still top search.
    kekeke.... *kene rojak sket language tuh~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  15. eleh....memalus lak diyer....tu pekes muka da blushin2 tu?...alalalala...ilek ea Bro...xpe...xpe...bkn masuk TV pun lg...sok2....dsbbkan blog ni...Bro jd peymes...xsalah kan?

    BalasPadam
  16. --------------------------------------------------

    EleEa
    Wah wah wah... tak mo tak mo tak mo... aku buat
    blog bukan nak pames.. tapi nak tambah ilmu
    pengetahuan... ekeke~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  17. yela...yela...( kang kena halau aku ni kang...xke pepasal je... )

    BalasPadam
  18. betol ar bro~~
    btol kate x-po tu :D
    saye chek tadek pon list blog ni...huhuhu

    BalasPadam
  19. --------------------------------------------------

    EleEa
    ekekeke tau nko takot kan... ok ar tuh nak
    tidok dah ni... mengantok laa.. mengalahkan
    sembang dalam YM plak nkorang ni kan... ekeke
    pening kepala aku~

    --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Kalau nak taip jangan taip stail omputeh,
    kan Kreuger dah bag tau kat atas... bahase
    ala-alal pasar + rojak.
    Search:- Logo and Baner dan bukan Logo and Banner
    Worait...~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  20. btol lar bro logo and baner~~
    xtpu pon :(

    BalasPadam
  21. aah
    yeayh!!
    hooreayh
    tenkiu2
    nie kasih syg lebih nie
    HAHAHA

    BalasPadam
  22. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Ape ape je lah nko ni... eee~

    --------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Worait...worait... tapi kene tunggu ar, bile
    dah dapat banyak idea nanti aku buat logo balik.
    Sekarang ni masa untuk berehat. Carik ilham
    baru untuk logo seterusnya~ Woraittttt...

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  23. hahahaha...incik kreuger namo marah2.... ;))

    BalasPadam
  24. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    ERm.. tak marah pon.

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger