Sabtu, 15 November 2008

WarIRC2 Award Gallery

award-374x369

Assalamualaikum Semua.

Fuh… berpeluh seh~ Lame betoi tak berblog… miahahah…. Rindu sungguh ar kat akak² and abang² semua nih. Dah beberapa hari aku tak merepek kat blog ni. Tetiber rase macam nak meroyan kjap.

Ok lah… posting kali ni bertujuan sebab Kreuger nak selaraskan kesemua award-award yang dah Kreuger dapat sebagai tanda persahabatan dan penghargaan dari kengkawan blogger semua. Entri ni pon kire macam Link Page Award ar.. gitu-gitu.

Ok ok… tak mo sembang panjang, jom layan antara koleksi-koleksi award yang dah Kreuger menangi sebagai bloger kecil kecilan di Malaysia… ekeke~

Award Terbaru
image

image
Akak Intan

award2008meo188 Meo188

Award Terdahulu
image Daddy Cool

imageCendawanIntim
& Ramai lagi yg bg.

imageDr. Araz

Daddy Cool

Mr. Nikillas

Mr@Hyin

Kamar Hati


P/S:- Xceli ade lagi yang Kreuger lupe nak letak… Kreuger mintak maaf ye.. kalau ade sesape yang rajin nak bg award lagi kat Kreuger… sila la.. jangan memalu.. ekekeke *selamber je demand.

Ok ar semua… thanks so much, bak kate pepatah Blogger Malaysia:- “Sharing is caring”
kreuger-sign-small

6 ulasan:

  1. ekekeke...mekaseh man..
    paham..kita ada tugas yg perlu didahulukan..
    man tak update lama abih meroyan sume abg kakak ni ha..hehee
    ..apa pun ..mg yg terbaik utk man...jaga diri dik..

    BalasPadam
  2. --------------------------------------------------

    Akak Azza
    Ekekeke.... eh.. klakar ar akak nih.
    Ok ler akak.. sesame la kiter. Seonok la
    dapat berkenalan dengan akak² n abang² semua ni.
    Semua dari background berbeze beza...

    *worait.. all the best for you too akak~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  3. whaaaaaa....akhirnya... =) ideaku diterima pakai...ewahhhh....( ley ke cenggitu Bro??? )=p
    igtke nk wat blog lain...
    tp kira oraitla ni drp tarak langsung...
    ngiahahaha....

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    EleEa
    Wah wah wah... bangger giler nko kan... miahahaha
    hang tak abes abes nak suh aku bukak blog lagi
    satu??

    Yang ade ni pon tak larak nak mengusahakan...
    kekadang ilham tak mau mai laa~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. --------------------------------------------------

    X-PO Shop
    Well... X-PO, thanks so much on your supporting
    documents... eh... salah salah... thanks so much
    miahahaha~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger