Sabtu, 1 November 2008

Logo + Baner – Anysz I’m Male

amysz-teleAssalamualaikum abang² dan akak² sekalian.

Erm.. dah lame dah sebenarnya Kreuger hutang logo+baner untuk Anak Sedare Kesayangan blog Kreuger ni. Sape lagi kalau tak bukan Anysz – I’m Male… ehehehe…

Hari tuh Kreuger dah buat kan dah satu untuk die… qiut miut.. tapi die malu lee plak nak letak kat blok die. So die Reject. kekeke~ Tak pe tak pe… biaser la, anak sedare nak bermanje-manje dengan uncle die. Ok, so kali ni Kreuger buatkan lain untuk die. Kalerfull lagi tuh, seswai laa dengan TAG libe block die… ekekeke…

Ok, anak sedare ku, harap kali ni jangan reject lagi. Pening aku nak carik idea untuk nko… muahahahahhahahahahha~

Update on:- 04/11/2008 - 07.31pm - So amacam Anysz??? Boleh ker macam ni... kalau tak boleh pon... kire boleh la jugak kan... letih tak hilang lagi siot~ Kejong mate-mate aku :-D

kreuger-sign-small

17 ulasan:

  1. alamak aii...tsgttt la kiut...tak2 yg wrna merah 2...kalo dia xmo gak...tak tau la...ekekekeke....

    BalasPadam
  2. waaaa...cantek...cantek...mnarik....tertarik...hahaha

    BalasPadam
  3. first time dtg sini.. nice.. suka sgt.. salam kenal dr mar.. ade masa, singgahla teratak mar plak yer..

    BalasPadam
  4. MUWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    tu la yang aku buat time 1st tgk logo nih..wakaka

    ehem,musti kena komplen ea...tacap balekkk~

    aku nak muke aku kat kaler hijau tu..
    kaler merah aku tak minat..

    tu je..muwahahahahahaha

    muwahahahaa*tak tahan gelak okeyy

    tapikan,fonts dier mcm x minat plak*matila demand

    aniwae thankssssss sayang uncleeeeeee muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh*matilaa yaksss

    BalasPadam
  5. tersangat laaa kiyutttt.....tp fonts yg tulis ANYSZ tu tk baper clear laaa, meaning kl org yg tk knl Anysz lagi...sure tk baper boley bacer....aku komen utk pnmbahbaikan....bukan si Anysz bagi aku upah erk...ekekekeke

    BalasPadam
  6. --------------------------------------------------

    EleEa
    Hehehe... qiut kan... aku pon suke sangat.
    Sebab anysz pon qiut kalau cik EleEa nengok
    muke die... cayok ar~

    --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Huhuhuh... thanks~

    ------------------------------------------------

    Meo188
    Ceria adalah demanding dari Anysz. Sebab die
    nak baner yang jenis gegarrrr gitu-gitu~

    ------------------------------------------------

    Ungu Violet
    Terima kasih laa sebab datang sini ek...
    Salam perkenalan dari saya Mr. Kreuger.. ehem
    ehem... ekekeke~

    ------------------------------------------------

    Anysz - I'm Male
    Muahahaha... nko suke??? Aku pon macam suke
    ekeke.... wah best laa... first time tengok
    nko suke baner jenis ni. Worait... nanti
    aku touch up balik ok. Seperti yang nko nak.
    Besok aku repet balik. Sebab hari ni, aku dah
    kepenatan, balik dari kenduri kawin, terus
    pergi main futsal.

    ------------------------------------------------

    Bro CyberneticsMinds
    Ye lah bro.. bile sekarang ni baru gue perasan
    yang tulisan tuh tak berapa nak boleh dieja.
    Kalau kekanak rebina.. takut depa tak reti
    bace la plak.

    Tapi seperti gua cakap kat Anysz kat atas, gua
    akan alter balik besok. Sekarang penat ma...
    jaga stamina bro... lepas abis kenduri, terus
    merempit plak pg main futsal... *maintain le
    katekan... ekekekek (kompom panaaasss~)

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  7. haish.. budak itu demand tol.. sekeh2 baru tau.. hahaha..

    BalasPadam
  8. biar dia reject banyak kali man.. atleast kalau bukan dia, sape lagi yang berani nak ragging man kan.. hehehehe

    BalasPadam
  9. --------------------------------------------------

    Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Hehehe... biar laa die... anak sedare aku tuh
    memang cam tuh... suke sakat pak sedare die...
    wek wek wek... :p~

    --------------------------------------------------

    Mummy Cool
    Kekadang penat seh mummy... nak melayan kerenah
    anak sedare sorang nih... tapi apa kan daye...
    nanti die ngadu kat abah die... muahahaha~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  10. saye lagi berminat logo y di atas ituw~~

    logo d bawah nmpk ala2 keperempuanan sedikit lor....

    hukhuk

    BalasPadam
  11. ---------------------------------------------------

    cik Afeera
    What ever yang kite minat, tapi kite tak bleh
    force orang lain untuk turut meninati apa yang
    kite suke... tak elok tuh~

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  12. btol btol btol....xbaek pakse org minat aper y kite minat :p

    kui kui kui

    BalasPadam
  13. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Worait... macam tuh laa... RESPECTED~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  14. ---------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Hehehe... sangat sesuai ke sesuai jer?
    Tapi motifnye tetap same... die kate, die
    suke... kire worait la...

    ---------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger