Rabu, 19 November 2008

Logo – Doku (Conteng-Conteng)

sketchcomot Assalamualaikum…

Wel.. Malam ni Kreuger dah siapkan satu lagi logo untuk sahabat blogger kite iaitu Doku. Kalau nkorang nak tau… Kreuger ni baru lagi berkenalan dengan beliau. Kreuger amat tertarik dengan SKETCT Artwork yang dipamerkan kat blog die… Memang gempak.

Kalau nkorang ade mase boleh la lawat die. Best taw.. *Kreuger dah lame sungguh tak buat SKETCH Artwork… memang dulu Kreuger suke gak lukis kartun.

Untuk sahabat kite Doku, kalau ade komen dan pendapat, bleh la nyatakan kat sini worait. Kesemua element yang ada dalam blog anda, Kreuger cube lampirkan pada LOGO kali ni. Komen ler… jangan memalu plak… Kreuger sedia terima teguran dari anda. Woraittttt….

kreuger-sign-small

22 ulasan:

  1. ohoho...
    ko tgh online ke??
    aku nak upload gambar kt blog aku...
    aku nak ko copy dgn kadar yg segera.
    boleh???

    BalasPadam
  2. pektis make purrrrrrrfect
    dari seari ke seari makin mantap laaa logo2 & banner ngko tu....tabik sepering sekaliiii :)

    BalasPadam
  3. --------------------------------------------------

    Humble&Modest
    Yup... tengah online la ni... kekek.. start dari
    pukui 06.00pm tadik loo~ Erm.. nanti aku pikirkan
    ape bentuk yang sesuai dengan species yang nko
    mintak ok~

    --------------------------------------------------

    Bro CyberneticsMinds
    Wah.. lame tak dengo citer?? Sihat ke bro?
    Hehehe, lame sungguh la menghilangnye...
    kijap tenggelam kijap timbul... so skang ni
    dah free ke?

    ------------------------------------------------

    Menteil
    Muehehe.... menteil.. kire kite ni ade cam
    Chemist le agaknye kan... erk.. nko left handed?
    muehehe~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  4. wahhh!!kreuger mmg best!!aku ske r!siap de lg contengan aku kat sketchbook tu..lagi lak ngn tinta n nip pen..mmg wa suka bro!! Hepi ni..harharhar!!!Trimas bro! :)

    BalasPadam
  5. --------------------------------------------------

    Doku
    Erm.. kalau nko happy... aku pon happy gak..
    sebab tuh aku buat semua mende macam ni, sebab
    nak rase enjoi the happyness together-gether.

    *nko punye artwork pon bleh tahan kan... syabas~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  6. ade homework dr mar.. ade mase, dtg ambik and bt erk.. hik2..

    BalasPadam
  7. mmg best pun callister oi.. hehe

    ps: aku lefthanded bro ;)

    BalasPadam
  8. cantik hasil seni....dh berkurun tak jengah sini, alih2 dah berubah wajah.huhuhu...akak suka combination warna..tergodak....ahaksss

    BalasPadam
  9. bro.. x nak buka kedai logo ke..?? huhuhu..

    BalasPadam
  10. bila nak buat logo tok blog kamar plak ni????

    hihihihi....

    BalasPadam
  11. --------------------------------------------------

    Ungu Violet
    Huhuhuh... homework??? worait worait... aku pergi
    mengusha sekarang jugak~ Iyah!!!!

    --------------------------------------------------

    Callister
    Ye.. ye... lalu jer... tak kene tol pon...
    ekekeke~ erk dari mane nak ke mane tuh?

    ------------------------------------------------

    Bro Zariel
    Uik... ade gosip ke?? Ape yang best ni???
    Miahahaha... ooo mengumpat ek~

    ------------------------------------------------

    Akak Azie
    Wah wah wah... semenjak dah balik sini le kan
    senyap jer... tadek entri terbaru ker? So
    how's going the baby now? *cam aku plak doktor~

    ------------------------------------------------

    Mr. Nikillas @ En. Sallikin
    Erm... bukak kedai... nak buat cam badges tuh
    kot... bleh jahit @ jadikan T-Shirt logo-logo
    nih... custume made... nak bukak
    kat sebelah Batu CAVES... miahaha~

    ------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Hehehe... thanks.. lame tak dengar beriter
    kan.. sihat ke en. camera?

    ------------------------------------------------

    Cik Kamar Hati
    Buat logo?? untuk Cik Kamar kite??? boleh boleh,
    erk... borah dah isik? Kekeke... isi borang ek.
    Nanti ade orang marah kat kite ma~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  12. haha..dari timur nak ke barat..
    aku dah rss fee ko..

    BalasPadam
  13. --------------------------------------------------

    Callister
    Wah... so fast ar... worait.. aku pon add
    sekarang. Thanks so much ar~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  14. alhamdulillah
    sihat

    lame xdgr citer?
    yela
    prgm
    bru abes
    balik umah rest jup
    bulan 12 nie plak
    :D

    BalasPadam
  15. --------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Wah... lame betoi rehat? Bulan 12? Ade per ek?
    Cam ade event penting jer kan? Kekeke... best
    betoi la bleh rest lame-lame... nak gak ar..

    *Kreuger pon bulan 12 ni ade event penting. Most
    important in my life~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  16. baby ok je and active....tapi ayah dia jahat.slalu kacau.suh baby kick perut ibu dia..jahat kan?

    BalasPadam
  17. yelaa
    ngh rest la nie
    cuti sem pn kjup je kd
    sbb pack ngn prgm

    tp xper

    hepi n best



    ** ade pe en kreuger??..khwin erk??>.

    BalasPadam
  18. --------------------------------------------------

    Akak Azie
    Wah... bestnye laa kan... aduih.. lambat betoi
    laa my turn... ekekeke~ Sabor jer la~

    --------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Shhhh.... tak bleh kasik tau.. ade la. Ini
    rahsia.. ekeke... nanti dah kompom, Kreuger
    kasik nkorang semua tau wokeh~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  19. Huh...ni la gempak...
    mnampakkan ciri2 sketch
    ada pen, dakwat siap
    kertas sketch lg tu...mmg complete
    =)

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger