Jumaat, 7 November 2008

Jom Penuhkan Kouta~

kreuger-film

Assalamualaikum.

Ape nak kate. Sekarang ni kompom la Kreuger dah terhilangkan/terdeletekan dengan tidak sengaja senarai pemohon-pemohon LOGO dan BANER. Adduihhh…..

Declaration:- Kreuger mintak ampon bebanyak atas kesilapan dan kesulitan yang telah berlaku. Untuk mengelakkan kejadian daripada berulang, Kreuger harap kepada mereka yang masih belum dapat LOGO @ BANER, tak kire dah lame order ataupon baru, sila rujuk syarat²nya diakhir entri ini

Ok orait… dalam entri kali ni Kreuger nak preview antara hasil-hasil logo yang telah Kreuger siapkan sepanjang bulan October 2008 sampailah lah sekarang. Masih ramai lagi yang Kreuger belum siapkan… nasib malang, listing plak boleh hilang.. Ok… Lets check it out~

01/12/2008 - Latest Update:- Ruangan request ini terpaksa ditutup buat sementara waktu kerana memberi peluang kepada aku untuk berehat. Harap Maklum. Kepada yang dah request, aku akan cube siapkan sebelum akhir bulan Desember 2008. TQ

Harus Diingat…. Kreuger buat secara percuma, jadi harap anda semua dapat bersabar dan tidak mendesak atau memaksa Kreuger untuk menyiapkan LOGO @ BANER anda semua.

akusapeAkusSape

amysz-teleAnysz – I’M Male

blogger-comunity-2From Kreuger 2 All

boyz copyBoyzz

bro-love

cendawanintim-50CendawanIntim

cybernaticmindCyberneticsMind

deennasour-2 Deennasour

eleeaEleEa

intan-2 Kak Intan

mentel-crystal Menteil

nikillas Nikillas

sedetikhati-2 Akak Azza

zariel Zariel.Net

meo188 Meo199 unguviolet Ungu Violet
afeeraCik Afeera ryehanna Ryehanna sketchcomot
sketchcomot
Doku
ezoodeen copy
Ezoodeen
kamarhati
KamarHati
mummycool
MummyCool
sufiidany
Sufi Idany
humble
Humble&Modest

Worait…. complete… kepada sesiapa yang nak request LOGO @ Baner, dencan cara mudah, taipkan data-data anda seperti dibawah ke dalam kotak KOMENTOR yang telah disediakan:-

Detail² Dan Syarat-Syarat
Nama:-__________________________________________
Address Blog:-____________________________________
Yahoo ID :- ____________________ (gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
Warna Paveret:-_________________
Logo @ Baner:- _________________
Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:-_____________________
Bentuk Dikehendaki:-___________(bulat,lonjong,api,bintang dsb)

Tak semestinya anda menghantar detail paling awal bererti Kreuger akan siapkan dulu… Kreuger buat apabila mempunyai masa lapang dan juga sekiranya sudah cukup idea untuk create logo @ baner anda semua. Harap Maklum….

kreuger-sign-small

64 ulasan:

  1. wow..
    abang azman kita nih berjiwa rakyat..
    nanti next election Luth calon kan jadik wakil rakyat k..

    nnt dapatla title YB

    BalasPadam
  2. --------------------------------------------------

    Luth Textile
    Kekeke... memandai jer nko ni kan. Aku tak minat
    politik-politik ni... tapi nanti dah pencen, aku
    nak duk kampung... nak jadikan kampung aku
    Kampung Cyber... bleh dapat anugerah dato'
    jadik la...

    P/S:- Erm.. Luth.. kalau berminat untuk buat
    logo,sila la... jangan memalu... ok.

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  3. hehehehe dah tua anak mummy sorang ni ek.. asyik hilang je... kekekekeek

    BalasPadam
  4. --------------------------------------------------

    Bro K.Nizam
    Entah le bro... semalam Kreuger ade buat penyusunan
    semula file dalam PC Kreuger nih.. entah mane laa
    Kreuger selit pon tak taw... nama file pon lupe
    sebab sebelum penyusunan file, Kreuger dah rename.
    Masalahnye plak, dalam RECENT File tadek plak
    list die... ish ish ish... tengok dalam tong sampah
    pon tadek jugak... :(( abis laa mcam ni.
    Bisness kantoi... ekekeke

    ------------------------------------------------

    Mummy Cool
    Itu lar pasainye mummy... semenjak 2 menjak ni
    kerap sangat pelupe.. ekekek dok ingat mende
    lain kot!!!

    P/S:- Mummy... bile nak request. Taruk la name
    list kat ruangan komen ni. Nanti ade mase bleh
    la Kreuger buatkan, ok~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  5. patah tumbuh hilang berganti.... hakhakha

    dok ingat benda lain ke orang lain? hohoho

    BalasPadam
  6. haa...
    ko mesti da baca post english aku yg latest kan?
    ko mesti tau macam mane fikiran aku skrg ni kn?
    boleh x dgn idea yg ko ade ko buatkan 1 logo?

    ***sori x ikot format.
    hehe..

    BalasPadam
  7. dok ingt nak kawen lar tu**

    hahahahaha......

    BalasPadam
  8. --------------------------------------------------

    Bro Zariel
    Wa wa wa... Bro Zariel memang menahami jiwa aku.
    Kekeke... jiwa kacau biaser la.. mane bleh nak
    kosentret semua sekali kan...

    --------------------------------------------------

    Humble&Modest
    Hamboih... tak kire.. aku nak nko isik borang
    permohonan logo tuh jugak. Jangan degil...
    *pst:- nko ni jiwang karat jugak kan???
    Klakar giler aku bace entri terbaru. Tapi since
    nko ikhlas menceritekan perkara tersebut, aku
    kire RESPECTED la... kan...

    Note:- Jangan lupe isi borang logo tuh balik.
    Kalau tak jgn salahkan aku kalau pormohonan
    nko ditunda ke tahun hadapan... muahaha~

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  9. baik.

    Nama: humbleandmodest
    Address Blog: http://humbleandmodest.blogspot.com/
    Yahoo ID : maaf tiada
    Warna Paveret: warna alam
    Logo @ Baner: both ok x?hehe..either one yg ko rasa nak buat

    gambaran mcm yg aku bg ok?

    ***im just an ordinary person.
    ***itulah kitaran alam.
    ***albert einstein juga berkahwin.

    BalasPadam
  10. --------------------------------------------------

    Humble&modest
    Terima kasih kerana menggunakan perkhidmata kami.
    Sila tunggu kawasan rehat yang disediakan dan
    pastikan anda sentiasa peka terhadap no giliran
    anda. Kami akan melayan anda sedikit masa lagi.

    Terima Kasih...

    *ekekekekek

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  11. Nama:-papa-itam
    address Blog:-papa-itam.blogspot.com
    Yahoo ID :- nurmi_05#yahoo(gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:-_________________
    Logo @ Baner:- logo

    BalasPadam
  12. bro, banner x-po shop xda dlm list..hehehe

    BalasPadam
  13. salam.. thanks sudi singgah blog mar... Actually, mar teringin sgt nak ade logo/banner for my blog.. Nie details nye:

    Nama:- Ungu Violet
    Address Blog:- http://missunguviolet84.blogspot.com
    Yahoo ID :- mardiey_171084#yahoo.com
    Warna Paveret:- Ungu (Purple)
    Logo @ Baner:- Both, please.. if not possible, I prefer Logo rather than banner.. If possible for both, I'm really glad.. :)

    Last but not least.. thanks sgt2.. sedia menanti sampai siap.. heheh.. tak kira la bile2.. janji cun mcm org lain punye.. jeles tgk org lain punye.. mmg kreatif la.. many thanks.. thanks again..

    BalasPadam
  14. cayalah encik krueger. inilah namanya artist online.

    yeah, takan melayu hilang didunia!!!!

    BalasPadam
  15. byk2 logo, logo yg paling gempak aku tgk logo blogger community,deennasour, and anysz..ekekeke
    riang ria je anysz punya omm

    BalasPadam
  16. Sabo dik..sabo...esok dah ari ahad...

    ahad kan SESUATU!!!

    rehat banyak2, enjoy yr time!

    BalasPadam
  17. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Wah tak sangka kan... Cik Afeera bleh bace ar
    fikiran Kreuger... kekekeke *bleh cakap aku ingat
    kawin le plak.... muahahaha.. tak seswaiii~

    --------------------------------------------------

    Papa Itam
    Worait bro... permohonan anda sedang diproses.
    Harap dapat bersabar... erk... no giliran tadi
    no berape ek??? Lupe nak kire laa dari awal...
    muahahah~

    ------------------------------------------------

    Humble&Modest
    Terima kasih kerana sedia menjadi penunggu..
    Ops.. maafkan kami. Terima Kasih kerana sedia
    menunggu... Kami harap anda dapat manfaatkan
    perkhidmatan kami dengan sepenuhnya selepas ini.

    *kekekeke... rase macam pramugara plak~

    ------------------------------------------------

    X-PO Shop
    Iseymen... ye laa X-PO. Macam mane ni bleh
    terlupe laa plak... worait.. worait... Kreuger
    update kjap lagi worait~

    ------------------------------------------------

    Meo188
    Xceli aku pon suke melukis kartun gak, tapi
    disebabkan nko dah buat terlebih awal, so
    aku just create another part of art jer la..
    Lagi pon, memang hobi aku create logo.
    Cayok ar untuk hang jugak Meo188.

    *Errr... borang dah isi??

    kekeke~

    ------------------------------------------------

    Deennasour
    Yer terima kasih Deen, ekeke... nko tak perasan
    ker??? 4 hari 4 malam siot aku tak tidok hanya
    untuk menyiapkan logo si Anysz - I'M Male...
    muahahah *mula la nak menipu~

    ------------------------------------------------

    Akak Cendawan Intim
    Ye betoi besok ahad.... yeeeaaawwwuuu~
    Tapi sayang Kreuger kene kijer laa plak. REPLACE
    staff tadek kat tempat kijer die... huhuhu :((

    ------------------------------------------------

    P/S:- Kepada sesiapa yang ingin mendaftar logo
    atau baner.. sila hantar detail-detail anda
    seperti arahan yang tertera diatas. Tiada
    sebarang charge tersembunyi... ekeke...
    Series.... Kreuger buat secara percuma.

    Kreuger®

    BalasPadam
  18. errrrr sy x pandai bc fikiran org :|

    haisshhhh...arini tdo spanjang hari tanpa mkn n minum~~


    ngeeeeeeeee

    BalasPadam
  19. --------------------------------------------------

    Menteil
    Entah ar menteil... aku pon tak taw ape
    dose aku sampai kene macam ni??? Kekekee...
    Line problem kot~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  20. a'a tetekan...huhuhu...

    line prob lar :( maafkan saye :(

    saye xsengaja :(

    BalasPadam
  21. --------------------------------------------------

    Cik Afeera
    Ok ok.. no problem. Understand...

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  22. upppppssss...i dah dpt...out of list... =)

    BalasPadam
  23. --------------------------------------------------

    X-PO Shop
    Ok worait... wotait... same same.
    Tepuk tepuk untuk X-PO....

    ---------------------------------------------------

    EleEa
    Ape yg out of list? Kan ade logo cik EleEa kat
    atas tuh... tak perasan ke... eheheh.. ade tuh
    yang kaler kuning dengan butterfly warna ungu.
    Cube tengok kat atas tuh.. ade kan???

    *ke... kalau nak request.. tak bleh.. muahaha
    nanti aku penin nak create identiti baru utk
    hang.

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  24. ehh.. mummy tak letak lagi ke?
    adoii laaa... mummy dah tua lah ni.. sebab ingatkan dah letak.. hehehehe...
    ok ok.. now here u go... my details...

    Nama:- MummyCool @ MummyLieza

    Address Blog:- http://mummycool.blogspot.com

    Yahoo ID :- mummycool67#yahoo.com (add mummy kat YM kay nanti boleh berbual)

    Warna Paveret:- Tak terang tak gelap... (merah hitam gold sentiasa menjadi pilihan hati)

    Logo @ Baner:- Both boleh tak yang? Mummy nak letak kat header dan juga letak as my trademark... cewahh demand tinggi mummy kan... tapi kalau boleh lah.. kalau man tak ada masa tak apalah... dah tanya mummy cakap je... jgn marah ya yang...

    Apapun terimakasih ya yang.. jasamu dikenang... heheheeh

    BalasPadam
  25. --------------------------------------------------

    Mummy Cool
    Terima kasih kerana sudi menggunakan perkhidmatan
    kami. Permintaan anda akan diproses. Sila tunggu
    di ruang legar sementara menunggu nombor giliran
    anda dipanggil.

    Terima Kasih.

    ------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  26. laaaa....sbb da dpt la out of list 2...ekekeke...bunyik cam leh mtk lg 1 jer..ngiahaha...=D

    BalasPadam
  27. --------------------------------------------------

    EleEa
    Nanti kite cube untuk sesi permohonan untuk tahun
    depan plak ek.... untuk permohonan baru... muahaha~

    --------------------------------------------------

    Kreuger®

    BalasPadam
  28. kekekeke.. dah rasa cam kat hospital kerajaan lah pulak... kena tunggu kat ruang legar... kekekekeek

    BalasPadam
  29. --------------------------------------------------

    Mummy Cool
    Hihihihihi... harap-harap Mummy selesa kat sini
    okey...
    P/S:- bukan hospital kerajaan... ni Hospital
    SWASTA ma... same taraf macam Hospital Glenegle
    dan Ampang Puteri... ekekek.. *padahal mane satu
    punye privet hospital pon aku tak taw. :-p~

    ------------------------------------------------

    BalasPadam
  30. erk.. aku layak ke mohon?

    waa... tetibe rasa mcm nk apply keje plak... ngee...

    BalasPadam
  31. --------------------------------------------------

    ~mista [s.h.a.n.d.y.e]~
    Ye masih boleh... anda juga dipelawa...
    jangan memalu dan segan, kat sini anda bebas
    membuat tempahan. Tapi kene tunggu sampai siap
    ar... ekeke~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  32. Nama:-Daddy Cool
    Address Blog:-www.akumulakandisini.blogspot.com
    Yahoo ID :- a_anaz#yahoo.com(gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:-black
    Logo @ Baner:- banner

    Ada request skit...buat ala-ala movie ambience skit..hehehe...daddy tunggu...lamo pun takpe..i understand how the photoshop works!

    BalasPadam
  33. --------------------------------------------------

    Daddy Cool
    Ok daddy... tempahan anda sedang diproses.
    Harap dapat bersabar ye.. sekarang ni Kreuger
    sedang bermeditasi untuk mencarik idea dan ilham
    ilham baru untuk logo dan baner...
    Thanks for supporting~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  34. en kreuger.... ngeee~~
    nak jugak boley??

    BalasPadam
  35. --------------------------------------------------

    -eni-
    Boleh... boleh.. tadak masalah, cuma ikut jer
    seperti format yang dah saya sediakan kat atas.
    Kalau ade tambahan, bleh quote kat perenggan
    bawahnye~ Thanks!

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  36. Nama:-eni
    Address Blog:- eni-neu-life.blogspot.com
    Yahoo ID :- eni_9886#yahoo.com
    Warna Paveret:- hijau
    Logo @ Baner:- nak logo la

    wat la cane pun... terima seadanye... mekacih tau!

    BalasPadam
  37. nama: haxe/doku
    Adress blog: http://sketchburuk.blogspot.com/
    yahoo id: haxefird
    warna paveret: oren
    logo@baner: logo

    trimas2..akanku sabar menanti..hehe

    BalasPadam
  38. --------------------------------------------------

    -Eni- & Doku
    Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami.
    Permohonan E-LOGO anda akan diproses. Sila tunggu
    sehingga penyata anda dikeluarkan. Terima kasih..
    *kekekeke...

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  39. Nama:-izzudin
    Address Blog:-blogo.ezoodeen.co.cc
    Yahoo ID :- power_izz
    Warna Paveret:-orange
    Logo @ Baner:- nak dua dua.. ^_^

    waaaaa...~ dari dulu menunggu tak siap2... grr..

    BalasPadam
  40. Man... ni borang reques sy ek... tk kesah laa bila bleh siap.... take ur time... terima kasih in advance.

    Nama: sufi idany
    Address Blog: http://kasihsufi-idany.blogspot.com/
    Yahoo ID : sufi_idany
    Warna Paveret: tona hijau n warna2 yang ada unsur naturalis.
    Logo @ Baner: erm....tak kesah mana2 satu... alu u free n lapang... dedua pun bleh. ngeeeh
    Tag line : seindah dan sesuci kasih sufi...

    detail bout me....

    mencari sesuatu, sukakan ketenangan, ingin bangkit dari kegagalan dulu, lonely dan love to be love.... :)

    BalasPadam
  41. --------------------------------------------------

    Ezoodeen
    Miahahaha... saje je aku buat lelambat...
    nak test skit nko nye sabor cam ne. *ahaks gurau
    jangan marah... thanks sebab hantar penyertaan

    --------------------------------------------------

    Sufi Idany
    Wokeh... permohonan anda sedang diproses...
    tunggu ok~ Thanks~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  42. Nama : alifdalmim
    address : http://www.adampelik.blogspot.com
    warna feveret : biru n putih
    yahoo id : ayie_umj
    logo @ banner : mana2 pun tak kisah

    thanks!

    BalasPadam
  43. --------------------------------------------------

    Adam
    Adam, thanks for the request... your request will
    be process a.s.a.p. But hopefully you can waiting.
    It's free services from me... miahaha... so...
    TUNGGGUUUUuuuuu.....

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  44. leh buatkan tuk kamar sekali??? nak yg simple tp nice...leh ker????

    Nama:- Kamar Hati
    Address Blog:-http://disudutkamarhatiku.blogspot.com
    Yahoo ID :- qamar_81#yahoo.com
    Warna Paveret:-putih, biru, hijau, kuning or something yg sweet la...
    Logo @ Baner:- both....bleh ker???

    * yg simple, sweet, nice dan yg leh gambarkan maksud "disudutkamarhatiku" tu bleh????

    tq yer... (",)

    BalasPadam
  45. --------------------------------------------------

    Kamar Hati
    Worait..worait.. beriter diterima.
    Gerakan... roger n out.. miahahaha~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  46. Nama:Bisikan Hati
    adress blog:http://linmdnoor.blogspot.com
    Yahoo ID:linmdnoor#yahoo.com.my
    Warna:suke color purple seperti yg skrg tu,cuma di kominasikan mengikut tone color purple tu..
    Logo@Banner:Banner..
    Saiz:witdh-970px..Height-300px..
    ciri2:ikut bersesuaian dgn tajuk blog..itu saje.yg lain2 tu ikut suke..tq..keh3

    BalasPadam
  47. --------------------------------------------------

    Sis-Lin
    Woraittt... woraitt... beriter diterimer
    Roger N Out... ekekek~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  48. Nama:- NONO LOVE NONO
    Address Blog:- http://nono-love-nono.blogspot.com/
    Yahoo ID :- norazahmatazahar#yahoo.com
    Warna Paveret:- PINK & PUTIH
    Logo @ Baner:- DUA2...HEHEHEHE
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:- ADER LOVE YG COMEI2..HEHEHE
    Bentuk Dikehendaki:-X KESAH..HEHEHE(bulat,lonjong,api,bintang dsb)

    BalasPadam
  49. Nama:- HaSuGa
    Address Blog:- http://hasuga/blogspot.com
    Yahoo ID :- cumiey_agi#yahoo.com (gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:- ijau kuning biru turqoiz..warna2 ceria
    Logo @ Baner:- nak 2-2 buleh?
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:- smiley/wink
    Bentuk Dikehendaki:- bentuk bebas asalkan lawa.. =) bulat,lonjong,api,bintang dsb

    thx in advance!!!

    BalasPadam
  50. --------------------------------------------------

    Nono & Hasuga
    Wah.. thanks sebab request kat sini.. Worait..
    permintaan anda semua akan diproses dengan kadar
    yang segera... tapi harap anda dapat bersabar
    sekiranya kelewatan berlaku ok~ Thanks!!!

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  51. Nama:- cik anis galaxy
    Address Blog:-http://anisgalaxy.blogspot.com
    Yahoo ID :- muis_anis88#yahoo.com.my (gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:-pink, purple n white
    Logo @ Baner:- nak dua2 leh x
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:-rama2
    Bentuk Dikehendaki:-x kisah bentuk apa pon


    sori man kalo cik anis terlalu mintak mcm2...hehe.
    anyway thanks k

    BalasPadam
  52. Nama:-pu3
    Address Blog:-http://putri77.blogspot.com
    Yahoo ID :- bisneszone#yahoo.com.my (gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:-pink
    Logo @ Baner:- dua2 leh..hehe
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:-rose /hati/
    Bentuk Dikehendaki:-yang comel..hehe apa2 jer yg cantik..tq

    BalasPadam
  53. jgn lupa masukkan tag line pu3 ek.. me& my simple life tq

    BalasPadam
  54. Pu3 & Cik Anis
    huhuhuh... terima kasih ek...
    nanti Kreuger tolong buatkan. :-p~

    Kreuger®

    BalasPadam
  55. nama:MHnizam
    Address Blog:http://peminatjutawan.blogspot.com
    Yahoo ID :- umizakinizami#yahoo.com.my (gantikan @ dengan # utk elakkan spamBOT)
    Warna Paveret:-light blue
    Logo @ Baner:- dua-duanya boleh ke?hehe
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:-duit,diamond
    Bentuk Dikehendaki:-bentuk duit hehe

    BalasPadam
  56. Saya baru jumpa blog ni. menarik. Amt berguna untuk saya sebagai insan yang baru belajar nak membina blog ni.
    Saya nak mohon bantuan untuk membina banner bagi blog saya.
    http://www.shamsinariah.com
    http://www.olahragamsssarawak.blogspot.com
    Macam mana nak mendaftar di blog Mr. Azman ni sbb saya taj jumpa pun kat mana nak create user account.
    Terima kasih

    Sekian.
    shamsinariah@yahoo.com

    BalasPadam
  57. saya nak minta buatkan logo...

    Nama:faten
    Address Blog:www.bumiilmu.blogspot.com
    Yahoo ID : nunianetaf#yahoo.com
    Warna Paveret:hijau kekuningan, maroon
    Logo @ Baner: logo
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:daun dan embun
    Bentuk Dikehendaki:lonjong

    BalasPadam

  58. -PeminatJutawan
    -Sham
    -Fa10


    Wokeh semua.... permintaan anda akan diproses.
    Sekarang ni kekadang bz kekadang sempoi...
    huhuhu... boleh tunggu kan.. nanti Kreuger
    buatkan untuk anda semua ok~ Thanks!

    ------------------------------------------------

    BalasPadam
  59. Nama:- Mysarah
    Address Blog:- chempaka85.blogspot.com
    Yahoo ID :- ents_fangorn#yahoo.co.uk
    Warna Paveret:- berubah2 ikut mood...
    Logo @ Baner:- klu nak jadi tamak haloba leh tak... klu 2'2 leh tak...
    Tools/Bende/Gadget Yang Diminati:- sama macam wane pebret gak...
    Bentuk Dikehendaki:- x kisah...

    BalasPadam
  60. --------------------------------------------------

    Cempaka
    Terima kasih cempaka.
    Nanti aku tengok cam ne nak adjust
    pasal warna-warna tuh ek~

    --------------------------------------------------

    BalasPadam

Blog Kegemaran Kreuger