Ahad, 16 November 2008

It’s My Turn Now!

blogger-award

Assalamualaikum Semua & Greeting Bloggers.

Sebenarnya dah lame dah Kreuger bercadang nak buat mende ni. Sebelum-sebelum ni pon ade dah Kreuger buat. Biaser la, sekarang ni kan musim semua blogger dok bagi AWARD sesame sendiri…

Tujuan dan matlamat, tak lain dan tak bukan adalah untuk merapatkan persahabatan dan melatih diri untuk menghargai karya blogger lain… series~ Itulah matlamat kengkawan dok gile bagi-bagi award…

So, bile dah dapat award… maka seseorang blogger itu akan merasakan diri die dihargai, walaupon die tau yang die cume merapu merapak jer…. Secara tak langsung, bile die dah dapat dua tiga award, dengan tak sengaja die akan memperbaiki mutu & content blog die sebelum die nak publish.

Ok ar.. tak mo mukhadimmah panjang panjang… xceli sekarang It’s my turn untuk bagi AWARD kat nkorang semua. Well… untuk award ini, Kreuger akan select beberapa blogger yang blognye Kreuger selalu lepak, dan diaorang pulak rajin giler datang ke sini.

***Kepada yang tak terselect, jangan berkecik hati plak… kompom orang yang dapat award ni akan panjangkan sehingga la sampai ke blog nkorang… jangan tak caye~

award-534x527Image Size:- 534x527

award-374x369 Image Size:- 374x369

award-224x221 Image Size:- 224x221

award-112x111 Image Size:- 112x111

Ok ok… maka dengan itu, tiba lah pemenang pemenangnye untuk tampil datang mengambik award yang telah ditempah khas untuk anda semua. Pemenangnye adalah:-

Worait…. thats it. Kepada yang Kreuger lupe nak senaraikan… Kreuger mintak maaf… jangan sedih sedih… seperti yang Kreuger dah nyatakan kat atas… kalau mereka-mereka yang tersenarai ni menghargai anda… kompom mereka akan panjangkan AWARD ni… kekeke…

P/S:- Mai kite tengok sape yang kedekut award… *hamik~

kreuger-sign-small

20 ulasan:

  1. --------------------------------------------------

    Enchek Camera
    Wokeh.. nanti next award... Kreuger calonkan
    Encik Camera sebagai pemenangnya plak.. wokeh??

    --------------------------------------------------

    Menteil
    Wokeh bro... selamat menempuh alam baru..
    ekekeke... so ape perasaan *saje nak ajak gosip~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  2. ekekekke...terharu le ada dlm listt...mekaseh man...konpem award nih dipanjangkan...

    man..mekaseh ekk...sb salu jugak jengah blog akak..

    BalasPadam
  3. --------------------------------------------------

    Akak Azza
    Hehehe... same same akak... so ari ni per macam?
    Sihat ke akak? Kreuger tak berapa nak sihat dah
    ni. Tadi mase lunch, kene hujan ler plak...

    Worait... ade mase kiter gosip-gosip lagi...
    miahaha *gile betoi~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  4. thanks !
    nanti aku tepek kat blog. hehe :)

    BalasPadam
  5. --------------------------------------------------

    Bro K.Nizam
    Worait bro... I'm really appreciate you as my
    senior Blogger... thanks so much on your jurnal.

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  6. terharunyerrrrrr...

    papepon mekasih333 tuk award nih...

    BalasPadam
  7. --------------------------------------------------

    Akak CendawanIntim
    Same same... nah amek tisu... kesat air mate
    tuh ..ekekek kater terharu~ mujuq bawak tisu
    banyak nih...ngiahahaha~

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  8. tahniah2.. award yg luar biasa.. cantik sgt..

    BalasPadam
  9. --------------------------------------------------

    Ungu Violet
    Harap harap pas ni award ni akan sampai ke blog
    anda pulak... sure ade orang yang akan passing..
    cume nak kene tunggu jer aa... sambil sambil tuh
    rerajin le kite semua jalan-jalan carik pasal
    kat blog kengkawan... hik hik hik~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  10. Salam Kreuger.. thanks sbb senaraikan nama akak dlm list penerima..walaupun akak lmbat perasan tentang award ni,tapi akak rasa sungguh terharu..

    Nanti bila free,akak masukkan dlm blog ya..Terima kasih banyak2 dan terima kasih juga sbb selalu lepak kat blog akak..

    BalasPadam
  11. --------------------------------------------------

    Akak Intan
    Muwawawawa... same la kite akak.. bukan stakat
    terharu jer... kalau tengok blog award, mesti nak
    nanges sampai guling-guling... ekeke

    Wel.. thanks so much on your support akak.

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger

    BalasPadam
  12. Salam...Bro mekasih byk2...
    Terharu sgt2...
    xsngka dpt award. 1st time nih...
    Eleea dah amik...paste da pun kat blog. Mekasih byk2 Bro...rsnya pktaan mekasih pun xckup nk ekspresikan rs mekasih ni...=)

    p/s : Eleea wat entry gak skali...xcited r Bro...hehehe...tq...tq

    BalasPadam
  13. saye xlayak lg terima award ni sbnrnye...

    trime kasih.

    :)

    BalasPadam
  14. --------------------------------------------------

    Akak Azza
    Akak... same same... comei kan.. macam orang yang
    dapat pon comei comei gak.. miahahah (kecuali CM)

    --------------------------------------------------

    EleEa
    Hehehe... erk.. tak cukup timer kasih? Haaa
    kalau cam tuh bleh belanjer KFC ke MekD ke..
    miahaha~ Worait.. same same~

    ------------------------------------------------

    Meo188
    Meo.. nak tunggu fiona mengorat nko pulak
    baru nak nak kate layak ke... ekeke..
    moh le amik.. jangan le memalu plak~

    ------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  15. thanks bro...
    walaupun blog aku memang ramai yang tak minat baca tapi segelintir org macam ko aku sangat hargai..
    haha!

    BalasPadam
  16. --------------------------------------------------

    humble&Modest
    Muehehe... nko ni kan.. saje amik hati ni...
    ok ar... so gambar yang aku mintak tuh mane??
    Nko dah buat ke blom?

    --------------------------------------------------

    Reply by:-
    Kreuger®

    BalasPadam
  17. erk!!uiks!!terkujat jap!!
    baru arini masok blog ah bro....
    biase lar....tugas seorang pendidik ni kekadang tu menensenkan...lagi2 utk org y tadek pengalaman neh~!!
    miahahaha....lari tajuk~~lantak ah :p



    thanx 4 da award bro....ni y maken x leh lupekan warirc2 neh...ekekekek....


    errrr y panjang2kan award tu....skip dl leh x...hukhuk...mood cam kureng cket ah bro mggu ni... :( ntah ble plak rajen nk on9 pasni :p ;))

    terpanjang lak komen...sowi ingt tules entri senirik plak...kuikuikui

    BalasPadam

---=[Prepare2Die]=---
Kreuger® since 2007 begin a blogger.
Kindly please leave your comments.
Thanks~

Blog Kegemaran Kreuger